Nieuwe sponsor: Carewash

9-12 Nieuws

HCW verwelkomt Carewash als nieuwe sponsor met een "Wassen voor je Club” actie! Carewash heeft al een bestaande vestiging in Gouda (Tielweg 1). Net als bij de eerste locatie in de Goudse Poort kunnen automobilisten bij Carewash terecht voor de volledige schoonmaak van hun auto. Je kunt je wagen volautomatisch door de hypermoderne wasstraat loodsen maar ook zelf handmatig schoonmaken in een eigen overdekte wasbox. Onderscheidend zijn bijvoorbeeld de gratis interieurdoeken (die je vuil weer mag inleveren waarna je weer een schone meekrijgt), de hondenwasstraat, de vele gratis services op het stopfzuigerplein en natuurlijk een gratis goed kopje koffie! Carewash staat voor de beste ‘Care’ voor de auto maar vergeet daarbij zeker de mens in de auto niet!

De HCW-Carewash samenwerking:

Een bezoek aan de autowasstraat kan natuurlijk contant of via pin worden afgerekend. Carewash biedt echter ook een handige waskaart of ideale mobiele app! Klanten die bij de kassa van Carewash aangeven lid te zijn van HCW (of die de club een warm hart toedragen zoals ouders, vrienden, kennissen, buren, etc…) kunnen van een aantrekkelijker tarief profiteren! Daarnaast wordt een percentage van iedere (toekomstige) opwaardering op de CareCard of Care-app beschikbaar gesteld aan de vereniging! U een stevige korting en de club een mooie bijdrage!

Het komende jaar zal Carewash diverse malen op de Sniepweg aanwezig zijn om deze speciale actie te promoten. Uw klantnummer wordt automatisch gelinkt aan de HCW actie. Klanten kunnen zich ook nu al gewoon bij de Carewash kassa melden en aangeven dat hij/zij lid of sympathisant is van HCW

Kijk voor meer informatie op http://carewash.nl

De auto periodiek wassen doen we allemaal! HCW hoopt dat haar leden nu de weg naar deze gloednieuwe autowasstraten in Waddinxveen en Gouda weten te vinden zodat niet alleen u hiervan profiteert, maar tevens onze mooie club!