SCHAATS-IJSHOCKEY-WINTERFEEST!!!

31-12 Nieuws
Wordt ook lid van www.hcwwinterfeest2010.hyves.nl !!  Op zaterdag 23 januari wordt er bij HCW het jaarlijkse winterfeest gehouden.
Met sneeuw zijn we deze winter goed bedeeld maar met de ijscondities wil het nog niet echt vlotten. Juist daarom hebben wij dit jaar het accent gelegd op het thema schaatsen en wordt er op 23 januari bij HCW een heuse schaatsbaan aangelegd van maarliefst 200m². De elfstedenkoorts mag dan wel wat getemperd zijn in Friesland maar bij ons op de club zullen de ijsmeesters de schaatsbaan vanaf 17:00 uur openstellen. Omstreeks 20:00 uur is de face-off van de

ijshockey competitie. Voor inschrijvingen, spelregels enz. ontvangen jullie later meer informatie. Heb je geen kunst- of hockeyschaatsen (Noren zijn niet toegestaan) dan is dit ook geen probleem wat wij stellen 80 paar gratis ter beschikking in de meest uiteenlopende maten.

 

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens. De koek-en-zopie brengt weer een gevarieerde dis met oer Hollandse winterkost. Na de hap en de snap heb je kunnen bijkomen van de schaatspret en is de tijd rijp om te gaan hossen op de muziek van onze winterdisco en ga je vervolgens uit je bol op "der Anton aus Tirol". Niet te laat, maar wel voldaan, breng je uiterlijk op zondagmorgen 01:00 je schoenen naar huis en kan je nog ruim voor tweeën in je mandje liggen.

 

Natuurlijk staan er deze avond nog een paar verrassingen op het spel maar hiervoor zul je dan op de zaterdag toch echt naar de club moeten komen. Vader en moeders, Leden en Oud-leden, Opa's en oma's, vriend of vriendin, hond en kat zijn allemaal welkom. Om de kosten enigszins te drukken is de entree vastgesteld op ? 5,-- tot en met de leeftijd van 10 jaar, vanaf 10 jaar is de entree ?  7,50.

 

De kaartverkoop in het clubhuis, zal plaatsvinden op:

Woensdag 20 januari: 17.00 - 18.00 uur en 19.30 - 20.30 uur

Donderdag 21 januari: 20.30 - 21.00 uur

Vrijdag 22 januari: Voor en na de trainingen van D1 & H1

Zaterdag 23 januari: Precieze tijd nog niet bekend, op www.hcwaddinxveen zullen we dit nog vermelden.

 

Zaterdag 23 januari mag je niet missen

...zorg dus dat je erbij bent!!!!!