Uitnodiging + programma Super Sunday 5 juni

1-6 Nieuws

Graag nodig ik jullie uit voor de RABO Super Sunday, a.s. zondag 5 juni.

Deze zondag spelen alle senioren teams thuis. De eerste wedstrijden beginnen om 11 uur, dan spelen de Heren 2 en Dames 2, aansluitend zijn om 12.45 de wedstrijden van de Dames 1 en de Heren 3. Tot slot spelen de Heren 1 en Vet.B, deze wedstrijden starten om 14:30 uur.

Om 16:00 huldigen wij de kampioenen van dit seizoen. De zaalkampioenen zijn D1, ME1, JB1 en JB2 en de G1 is veldkampioen. Spannend is het voor de JB1, a.s. zaterdag spelen zij de beslissingswedstrijd wij hopen ook dit team te mogen huldigen. De scheidsrechter en keeper van het jaar worden gehuldigd en de Ome Bertus bokaal uitgereikt. Ook huldigen we de vijf beste lotenverkopers van de Grote Club Actie!

Aansluitend is er een korte Bijzondere Leden Vergadering waarin wij onze leden vragen akkoord te gaan met de statutenwijziging. Voor deze statutenwijziging hebben we een opkomst nodig van 33% van de leden. Alle leden van 16 jaar en ouder mogen stemmen, voor leden jonger dan 16 jaar, kunnen de ouders een stem uitbrengen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen, wil je dan het volmachtformulier invullen en deze aan een lid of ouder van een lid meegeven.

Graag tot zondag 5 juni!

Met sportieve groet,

Ton Vreeburg, voorzitter

Hockeyclub Waddinxveen

 
Bijlage