Toelichting teamindeling en selectietraining voor MA en MC

4-6 Nieuws

Toelichting teamindeling en selectietraining voor MA en MC

Alleen voor de MA- en MC-lijn van de meisjes worden dit jaar selectietrainingen georganiseerd. Voor de jongenslijn kunnen wij voor het komend seizoen in iedere leeftijdscategorie een team formeren. Het is dan ook niet nodig om hier te selecteren. Bij de meisjeslijn ligt het iets anders. Op basis van aantallen kunnen wij twee A, één B, twee C en twee D-teams formeren.

 

Bij de MD is ervoor gekozen om geen selectietrainingen te organiseren. De teams formeren wij op op basis van de informatie van de JJ, coaches en trainers. Deze keuze is mede gemaakt, omdat er voor de 1ste jaars D ook nog sprake is van de overstap van 8- naar 11tal.

Voor de MC is er een selectietraining op maandag 13 juni a.s. Hiervoor ontvangen alle C speelsters (komend seizoen) een uitnodiging. 

Bij de MB kunnen we één team formeren, het is dan ook niet nodig om hier te selecteren.

Voor de MA is er een selectietraining op maandag 13 juni a.s. Ter voorbereiding hebben alle A speelsters een vragenlijst ontvangen. Gezien de aantallen hebben we voor de MA teams speelsters nodig die volgend jaar 2e jaars B zijn. De B speelsters waarvan wij denken dat zij geschikt zijn voor de MA1 hebben ook de vragenlijst ontvangen. Tweede jaars B speelsters (komend seizoen) die geen vragenlijst hebben ontvangen, maar denken in aanmerking te komen voor de MA1/MA2 en daarvoor aan de selectietrainingen willen deelnemen, kunnen dit aangeven bij Rob Schuch ([email protected]) of Monique Moree ([email protected]). Deze speelsters krijgen alsnog de vragenlijst toegestuurd. Voor deze speelsters geldt dat deelname aan de selectietraining geen garantie is voor plaatsing in de A lijn.