Mededeling hockeycommissie: teamindelingen

27-6 Nieuws

Beste allemaal,

Seizoen 2016-2017 zit er nu echt op. Sommigen van jullie zullen wellicht nog een toernooi spelen of lekker een balletje slaan op de club. Vanaf deze weg willen wij iedereen bedanken die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet voor onze mooie club. Trainers, coaches, managers, supporters, koek en fruitdiensten, rijdiensten, bardiensten, etc, etc, etc……zonder jullie was het nooit gelukt.

Deze week worden de teamindelingen voor komend seizoen zichtbaar in Lisa.

Het is een aangepaste versie van de eind april al gepresenteerde voorlopige indeling. Wij hopen dat iedereen begrijpt dat we hierbij zorgvuldig te werk zijn gegaan. Spelplezier is hierbij altijd het uitgangspunt. Toch moeten wij soms een beslissing nemen die ook wij niet fijn vinden, maar waar helaas geen andere oplossingen zijn.  Met pijn in ons hart moeten we dan iemand teleurstellen.

Mocht je toch twijfelen of we misschien een foutje hebben gemaakt neem dan zeker contact met ons op.

Voor een aantal van jullie is dispensatie aangevraagd bij de hockeybond om volgend seizoen in het team te spelen waarin wij denken dat dit het beste bij je past. Ervaring leert dat dit een enkele keer wordt afgewezen. Wij zullen dan  persoonlijk contact met je opnemen, om naar een passende oplossing te zoeken.

Achter de schermen zijn wij ondertussen al druk met het benaderen van trainers en coaches. Vindt je het leuk om komend seizoen (weer) een team te coachen of trainen, neem dan vooral contact met ons op.

Zodra wij de invulling van de trainers rond hebben, zullen wij dit samen met de trainingstijden publiceren. De trainingen starten in de week van maandag 21 augustus. (of eerder als jullie trainer dat zelf beslist)

Wij wensen jullie een mooie zomer  en zien jullie graag eind augustus weer op onze mooie club.

De hockeycommissie