Zaalhockey schema

21-11 Nieuws

Beste Leden,

Via deze mail willen wij wat meer informatie geven over het aankomende zaalhockeyseizoen. Het heeft ons ook dit jaar weer veel moeite gekocht om voldoende zaalruimte voor alle teams te vinden. Uiteindelijk hebben we het wel voor elkaar gekregen om alle jeugdteams 1x per week in de zaal te laten trainen. Het trainingsschema vinden jullie in de bijlage, door de krapte is het helaas niet mogelijk om nog iets in dit schema te schuiven, we vragen hiervoor jullie begrip. De zaaltrainingen beginnen al vanaf volgende week! De veldtrainingen kunnen in overleg met de spelers en trainers ook in de winter gewoon doorgaan, uiteraard alleen als het weer dit toelaat. Elk team moet dit zelf met de trainer bespreken.

In de loop van deze week kunnen ook de zaalbenodigheden opgehaald worden op de club. We zullen jullie spoedig informeren wanneer we hierover meer duidelijkheid kunnen geven.

Uiteraard hopen we dat iedereen mee zal doen met de zaalhockey trainingen en de zaalhockey competitie. Het is niet alleen goed voor de conditie, maar zorgt ook voor een verbetering van de techniek en het spelinzicht! Mochten er toch leden zijn die niet willen zaalhockeyen, dan kunnen die zich afmelden via [email protected]. Als er van een team zoveel mensen afzeggen dat het voor dat team niet mogelijk is om wedstrijden te spelen dan zal de club een passende oplossing zoeken. 

We hopen iedereen via deze mail voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen een sportief zaalseizoen toe!

Met vriendelijke groet,
Pjotr Boere

Zaalcoordinator 


 
Bijlage