Noodkreet!

17-3 Nieuws

We hebben dringend je hulp nodig! Wacht niet af tot die ander het doet, doe het zelf, wees betrokken, doe mee! Ik beloof je: iets doen voor je vereniging geeft je voldoening, een trots gevoel en zorgt ervoor dat je meer betrokken bent.

Een vereniging zoals HCW draait op vrijwilligers om alle leden lekker te laten hockeyen, de bar te draaien, nieuwe leden te werven en vele andere activiteiten. Mede door het aanstaande vertrek van een aantal bestaande vrijwilligers hebben we dringend nieuw bloed nodig. Het kan toch niet zo zijn dat er b.v. volgend seizoen geen wedstrijden meer gespeeld kunnen worden omdat we geen wedstrijdsecretaris meer hebben of dat we niet meer mee kunnen doen aan de Grote Club Actie. Ook binnen het bestuur hebben we een aantal nieuwe mensen met hun eigen inbreng nodig.

We zoeken:

- Bestuurssecretaris (3 uur per week)

- Commissielid Ledenadministratie (1-2 uur per week)

- Leden onderhoudscommissie (4 uur per maand)

- Ledenwerfcommissieleden (4 uur per maand)

- Penningmeester (4 uur per week)

- Toernooicommissieleden (afhankelijk van toernooien)

- Voorzitter (4 uur per week)

- Wedstrijdsecretaris (1-2 uur per week)

Op de site staan beschrijvingen van de meeste van deze functies. Neem s.v.p. contact op met mij of een van de bestuursleden om je belangstelling voor een bepaalde functie te bespreken. De meeste functies zijn ook door meerdere personen in te vullen.

Wil je ook iets doen? Geweldig! Laat het me weten. Spreek me aan op de club, of stuur me een mail.

Met sportieve groet,

Ton Vreeburg

[email protected]