Oefenpotjes regelen

6-7 Nieuws Beste Trainers, managers, aanvoerders en andere betrokkenen,Afgelopen persconferentie zijn er meer versoepelingen gekomen. Ook voor de hockey heeft dit positieve gevolgen! Als hockeyclub proberen we zo snel mogelijk te handelen en zoveel mogelijk het nieuwe 'normaal' te realiseren. Wij verwachten dan ook van onze leden dat ze hier gehoor aan geven en hier aan mee werken. Jullie ontvangen deze mail omdat jullie het eerste contact zijn richting de teams. Vanaf 1 juli wilt HCW het clubhuis weer openen. We beginnen met een oefen periode waarbij we voor de woensdag donderdag en vrijdag avond hebben gekozen om open te gaan. Hier zullen tot dusver alleen de senioren teams profijt van hebben. Voor alle teams geld dat er na 1 juli weer oefenwedstrijden gehouden mogen worden. Wij begrijpen dat dit natuurlijk hartstikke leuk is en we willen dit daarom ook promoten! Lekker oefenen en spelen op de velden. Echter willen we ook dat dit allemaal volgens de regels verloopt. Om er voor te zorgen dat dit soepel verloopt en zodat er geen dubbele boekingen plaatsvinden verwachten we van jullie het volgende:

1. Oefenwedstrijden worden aangemeld minimaal een week voor aanvang. Dit word gedaan via [email protected] of via een app naar 06-34845335.

2. In de mail staat - Welk team - datum - tijd & welk veld ze prefereren.

3. Hierna volgt een bevestiging van ondergetekende. Hierin staat een goedkeuring of een alternatieve tijd/veld omdat deze al eerder is vast gezet door derde.

4. Het reserveren van tijd en datum kan! Mocht er iemand een definitieve toezegging hebben dan kan deze reservering worden overschreven. Houdt er rekening mee dat dit niet mijn beroep is en het allemaal op vrijwillige basis is. Het kan dus zijn dat er tijd tussen zit tot er gereageerd word. Op de volgende link kunnen jullie de aanpassingen vinden vanuit de KNHB. De trainingsdagen zullen nog plaatsvinden zoals ze nu zijn tot het einde van het seizoen. De week van 6 juli tot en met 12 juli is de laatste week. Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.Bij vragen of opmerkingen verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,Max van Gils Hockeyzaken