Vacature Dames en Herenlijn coach coordinator

20-7 Nieuws

Binnen de hockeycommissie doen Max van Gils en Mirjam van Zoelen de Heren en Dameslijn coördinatie vanaf de D-jeugd tot en met de heren en damesteams. Hierbij doen zij de hockey inhoudelijke zaken voor de dames en de herenteams. Zoals trainers zoeken, zorg dragen voor het trainingsniveau op HCW en de teamindelingen coördineren. Ook zijn coaches welkom om hun problemen bij de lijn coördinatoren neer te leggen.

Echter merken we dat we een centraal aanspreek punt voor de coaches missen, die ook een vaste inventarisatie doet aan de start van het seizoen om te bekijken of alle teams coaches kunnen vinden. Die halverwege het seizoen een evaluatie doet met de coaches hoe het er voor staat zover en of de coaches nog hulp nodig hebben. En die aan het einde van het jaar de input van de coaches voor volgend jaar kan verzamelen zodat deze informatie kan worden gebruikt bij de teamindelingen.

Wij vinden dat de coaches, die we net zoals onze trainers, enorm waarderen. Ook een vast aanspreekpunt verdienen zoals de trainers en spelers dat al aan Max en Mirjam hebben. Een coach coördinator zal nauw samenwerken met Max en Mirjam, maar zo nu en dan ook met de jongste jeugd commissie. Het is een functie die eventueel zou kunnen worden gesplitst over een mannenlijn coach coördinator en dameslijn coach coördinator indien er 2 vrijwilligers zouden zijn en het dan als een behapbaardere taak wordt ervaren.

Wij denken echt dat de kwaliteit van ons hockey en de tevredenheid van onze leden een stuk vooruit zou gaan als wij een vrijwilliger zouden vinden die deze taak met de juiste zorg kan uitvoeren. En dat het niet meer het ondergeschoven kindje is wat het nu is.

Indien je interesse hebt om deze taak voor de club te vervullen dan hoor ik graag van je ( [email protected] )