HOT NEWS ( en niet alleen omdat het warm is )

11-8 Nieuws
Vanaf komend seizoen hebben wij een nieuwe leverancier voor al onze hockeyspullen: de Hockeywinkel in samenwerking met TK. Zoals de naam al doet vermoeden, een partner gespecialiseerd in alles wat met hockey te maken heeft. Tevens een partner die al bij meerdere verenigingen in de regio heeft laten zien van toegevoegde waarde te zijn. Drijvende krachten achter de Hockeywinkel zijn Marjolein Lelieveldt en Pirmin Blaak, inderdaad de keepers van ons Oranje. Dit betekend automatisch dat wij, na vele jaren van samenwerking, afscheid hebben genomen van Sport2000 in Gouda. Via deze weg wil ik alle medewerkers van Sport2000 bedanken voor hun jarenlange betrokkenheid bij onze club.


De hockeywinkel in gevestigd in Barendrecht, op een klein half uurtje rijden. Tevens hebben zij de beschikking over een goed lopende webshop, je kan je nieuwe outfit dus makkelijk vanuit huis bestellen. In de winkel in Barendrecht wordt je geholpen door vriendelijke en bovenal deskundige medewerkers die je uitstekend begeleiden bij de aankoop van je nieuwe stick, schoenen of kleding. Binnenkort ontvangen jullie een mail met daarin alle info die nodig is. 


Maar er is nog meer nieuws, we krijgen ook een nieuw tenue. Doordat wij een in de Rabobank een nieuwe shirtsponsor hebben, moesten er nieuwe shirts komen. Een mooi moment om dan maar gelijk helemaal in het nieuw te gaan. Tevens wordt Atlas mobiliteit een nieuwe "mouw" sponsor. Langs deze weg nogmaals een dank je wel aan Redwell en Fortis Batavia voor hun jarenlange bijdrage als sponsor van onze club en fijn dat Atlas mobiliteit als sponsor toetreed.


Streven is dat deze in de herfst-stop beschikbaar is. Een eerste indruk kunnen jullie zien in de bijlage, waarbij direct duidelijk wordt dat we een fris nieuw uiterlijk krijgen (ook voor de keepers komt er een mooi nieuw shirt, maar hier wordt nog hard aan gewerkt). Wij verwachten van alle leden dat zij het nieuwe tenue zullen aanschaffen, hiervoor wordt een speciale introductie aanbieding gemaakt, ook hierover later meer.


De hockeywinkel zal een aantal maal per jaar bij ons op de club aanwezig zijn voor verkoop en advies. Tevens leveren zij ons de trainings- en keepersmaterialen. Naast al deze voordelen zullen de Hockeywinkel en TK onze club ook financieel ondersteunen, waar wij uiteraard ook heel blij mee zijn. Hou je mail dus goed in de gaten voor de verdere info die nog komt.


Terugkijkend op de afgelopen maanden kan ik met trots terug kijken op onze mooie club. Wat is er door de vele vrijwilligers ontzettend veel werk verzet. Corona-protocollen, corona-trainingen, nieuwe teamindelingen, zoeken van nieuwe trainers en zo kan ik nog wel even doorgaan met het gevaar dat ik iemand over het hoofd zie, dus bij deze: DANK JE WEL VOOR JE INZET!!!


De trainingen vonden vaak onder tropische temperaturen plaats, wat uitnodigde voor een verkoelend watergevecht tussen jongste jeugd en hun trainers! Wat gaf dat een hoop plezier. 
Ook merkte we met name op de maandag en woensdagmiddag een andere trainingsbeleving doordat de ouders niet meer langs de lijn stonden, iets wat we meenemen in de evaluatie van de afgelopen periode.


Dat de trainingen nog niet voor alle teams optimaal zijn heeft nog steeds onze sterke aandacht, voor komend seizoen staan er dan ook een aantal veranderingen in de steigers. Meer begeleiding van de trainers, een andere rol voor de ouders, een vernieuwde trainers app van Go4Hockey en de mogelijkheid voor het volgens van cursussen moeten hier positief aan bijdrage, waarbij naast het leren hockeyen, plezier met elkaar hebben ook erg belangrijk is binnen onze club.


In de zomer hebben een aantal vrijwilligers afscheid genomen en zijn een aantal plekken weer ingenomen door nieuwe helden. Op dit moment zijn we nog op zoek naar oa. een zaalhockeyco├Ârdinator en diverse funkties binnen de hockeycommissie.
Nogmaals een dank je wel aan al onze vrijwilligers!!! Rest mij iedereen nog een heerlijke zomerperiode te wensen in goed gezondheid en tot snel op het veld!

Hartelijke groet van jullie voorzitter, Gerrit van Delft