Keeperstraining gaat weer van start

22-8 Nieuws Hockeyclub Waddinxveen wil alle keepers goed voorbereiden op hun wedstrijden. Nu de competitie eindelijk weer van start gaat, beginnen we op 26 augustus weer met de wekelijkse keeperstraining op de woensdagavond. Giel, Sven, Luc & Frank proberen de HCW keepers in kleine groepjes van 19 uur tot 21 uur klaar te stomen voor hun wedstrijden. Zodra we een concreet beeld hebben van de nieuwe keepers maken we op basis van hun leeftijd en hun kwaliteiten een verdeling in kleine groepjes. De ( vaste ) keepers worden dan ook toegevoegd aan de keepers app zodat wij op woensdagavond ook weten wie aanwezig zal zijn.

Sommige teams hebben nog geen vaste keeper. Wij adviseren de coaches van deze ploegen om de veldspeler die zal gaan keepen vooraf ook naar deze keeperstraining te sturen zodat we hem of haar optimaal kunnen voorbereiden op de wedstrijd. Check vooraf je uitrusting want op woensdagavond zelf is er meestal geen tijd of gelegenheid om een outfit bij elkaar te sprokkelen. Voor vragen over je keeperspak kun je rechtstreeks mailen naar [email protected] 

Van 17.30 uur tot 18.45 uur geven Roos Boere & Frank de Man ook aan de Jongste Jeugd keeperstraining. Omdat de Jongste Jeugd pas een week later met de competitie start beginnen zij pas op woensdag 9 september met hun trainingen.