Hockeyspullenmarkt 2020

30-8 Nieuws

Wegens succes van de vorige keren houden we op zaterdag 12 september een `hockeyspullenmarkt´ Wat is de bedoeling? Voor kopers: Zaterdag 12 september tussen 10.00 en 12.30 kun je op de club allerlei tweedehands kleding en overige hockeyspullen kopen. (let op: betaling alleen via directe bankoverschrijving of d.m.v. een "tikkie”)


Wat is de bedoeling? Voor verkopers: Duik thuis je kast in en verzamel alle hockeyspullen die je niet meer gebruikt. Zorg dat alles schoon, heel en nog goed bruikbaar is. Ondanks dat we een nieuwe shirts en sokken krijgen zijn ook shirts en sokken welkom (er zijn al diverse mensen die zich gemeld hebben omdat ze op zoek zijn naar een maat groter!) Op alles plak je een aparte sticker met daarop je naam, de prijs die je ervoor wilt hebben en de maat. Je vult onderstaande formuliertje in. Je stopt alles in een tas.

 

Op woensdag 9 september tussen 17.00 en 17.30 uur of op donderdagavond 10 september tussen 20.00 en 20.30 uur lever je je tas met het formulier in op de club, of je mailt naar [email protected] voor een afspraak om je spullen te komen brengen op het Klaverveld in Waddinxveen. Op zaterdag 12 september probeert HCW je spullen voor je te verkopen. Per verkocht item gaat 20 % naar de clubkas. Zaterdagavond krijg je een berichtje hoeveel jouw opbrengst is, dit wordt aan je overgemaakt. Je kunt dan meteen een afspraak maken om (binnen 2 weken) je onverkochte spullen op te halen (op de club of op het Klaverveld). Niet opgehaalde spullen gaan mensen in Kenia gelukkig maken. Vragen? Stel ze via de mail aan [email protected]

 
Bijlage