12 september pop-up store De Hockeywinkel

3-9 Nieuws Zaterdag 12 september komt De Hockeywinkel met een pop up store naar de Sniepweg. Vanaf deze dag kunt u intekenen op een scherpe introductie aanbieding op ons nieuwe wedstrijdtenue en u kunt tussen 9 uur en 13 ook andere fraaie hockeyspullen aanschaffen of bij Pirmin Blaak ( de keeper van het Nederlands elftal en de man achter De Hockeywinkel ) een handtekening te scoren. 

Na lange voorbereidingen kwam deze zomer een samenwerking met deze sportwinkel uit Barendrecht tot stand. Alhoewel het Hockeyclub Waddinxveen al sinds oktober 2019 met het nieuwe wedstrijdtenue bezig was, heeft dit bizarre voorjaar de planning van allerlei partijen op de kop gezet. Omdat de vorige leverancier ons liever niet liet gaan heeft dit project stilgelegen en zijn er deadlines helaas niet gehaald. HCW & De Hockeywinkel streven ernaar om onze nieuwe outfit rond herfst-stop in de winkel te hebben liggen, zodat we het nieuwe tenue in oktober 2020 feestelijk kunnen introduceren. 

Op korte termijn betekent dit dat HCW de competitie zal starten in hun "oude" tenue. Voor nieuwe spelers of spelers die de afgelopen maanden uit hun shirt zijn gegroeid kunnen zaterdag 12 september bij de pop up store van De Hockeywinkel een shirt met het huidige ontwerp kopen die ze ( met betaalbewijs / bonnetje ) in oktober / november kunnen omruilen voor ons nieuwe wedstrijdshirt. Het kan zijn dat niet alle maten meer beschikbaar zijn dus wanneer binnen een team shirts kunnen worden geleend, kunnen we elkaar de eerste wedstrijden helpen. 

De komende 6 jaar zal De Hockeywinkel, in nauwe samenwerking met TK hockey, onze nieuwe leverancier zijn voor al onze hockeyspullen. Omdat de Rabobank een sportieve come-back maakt als shirtsponsor, was HCW op zoek naar een nieuwe partner die zich voor langere tijd aan onze club wou binden. Vanaf 12 september is het dus mogelijk om tegen een scherpe introductieaanbieding het nieuwe HCW tenue (online) te bestellen bij de De Hockeywinkel. Spelers die zich in een keer in het nieuw steken besparen zo een bedrag van ongeveer € 20 euro op het volledig tenue. Na de feestelijke introductie zal de reguliere verkoopprijs gelden die de eerste twee seizoenen ook niet zal stijgen. We hopen op zaterdag 12 september op een gezellige drukte bij de pop-up store.