Grote Clubactie

18-9 Nieuws De boekjes voor de grote club actie zijn weer binnen! Dit jaar doet Hockeyclub Waddinxveen ook weer mee met de Grote Clubactie en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Het zal dit jaar wel wat anders met Corona. Je kunt je loten bestellen bij onze verkopers die langs de deur komen maar je kunt ook Coronoproof de loten online bestellen via de de link of de QR code. 

De opbrengst zal dit jaar gebruikt worden voor tuinmeubilair voor het zijterras.De verkoopboekjes worden door de coaches/managers van de F- t/m D-teams uitgereikt tussen 14 en 16 september. Start van de lotenverkoop is zaterdag 19 september 2020. De trekking is op woensdag 9 december 2020. We hopen natuurlijk weer een aanzienlijk bedrag voor de club te scoren en rekenen daarbij op de inzet van iedereen! 

De loten kunnen ook online gekocht worden. Ga dan naar onderstaande website en klik op ‘Steun ons’. https://lot.clubactie.nl/lot/hc-waddinxveen/230461 Nieuw dit jaar, de QR code. Click en maak bestel.
 
Bijlage