Coronaregels

20-11 Nieuws Een nieuwe persconferentie dus wederom een nieuw corona protocol. HCW leden onder de 18 jaar mogen, zonder publiek, trainen en oefenwedstrijden blijven spelen op de Sniepweg. Gebruik van kleedkamer ( uitgezonderd keepers ) of kantine is nu nog uit den boze !

Omdat de regels voor onze senioren vanaf 19 november wat "losser” zijn geworden, is onze hockeycommissie druk in de weer om ook voor hen corona training te realiseren. Spelers boven de 18 jaar mogen in groepjes van maximaal 4 spelers trainen en niet samenspelen met een andere groepje van 4 spelers ( die herkenbaar zijn aan een hesje of anderszins ) Het is voor een trainer wel mogelijk om carrousel van diverse oefeningen neer te zetten waarbij de groepjes na 10 minuten doordraaien. In praktijk dus geen duels maar veel overspeel oefeningen waarbij de spelers kunnen afronden op doel ( want keeper hoort niet bij één specifiek groepje ) Na afloop van deze corona training voor als nog geen wedstrijden of een derde helft.

Na lock down van 14 december 2020 gaat de club voor alle senioren helaas weer op slot. Dus dat betekend concreet dat we tenminste 5 weken niet op de club mogen zijn. ( trainers uitgezonderd ) Hopelijk levert deze lock-down de gewenste resultaten, zodat we weer snel het veld op kunnen.Wens jullie fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021