Honger naar de bal !

1-4 Nieuws Wat hebben wij met zijn allen honger naar de bal en onze mooie club. Gelukkig kunnen onze junioren al weer geruime tijd lekker trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen, maar voor de senioren was het een stuk minder. Helemaal niet of beperkt trainen, geen wedstrijden, geen competitie, geen derde helft, geen legendarische hockeyfeesten. Wat missen we dit en wat missen we elkaar. Gelukkig is er steeds meer mogelijk, daarom kijken wij ook vol verwachting uit naar de toekomst. Voor de jeugd starten we binnenkort met hockey-clinics. Voorlopig stoppen we dus met de Corona-cup wedstrijdjes op zaterdag. De EC zal jullie op hun eigen wijze hierover informeren. Ook voor de senioren hebben we iets leuks bedacht: HCWimbledon! Een heus hockeytoernooi, je schrijft je in als tweetal. Dit kan in elke samenstelling: 2 dames, 2 heren of een mix-team. Hou voor beide activiteiten onze site en Facebookpagina in de gaten voor alle informatie. Onze jeugdleden mogen elke eerste week van de maand hun vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Jullie worden via je trainer op de hoogte gebracht welke dagen dit precies zijn.

Wanneer we straks weer volop mogen sporten, hebben we jullie keihard nodig! Een aantal van onze trouwe vrijwilligers heeft namelijk aangegeven dat het tijd is geworden om het stickje over te geven aan nieuwe enthousiastelingen. Zo hebben Jacqueline van Dijke en Stienet Bonefaas aangegeven te stoppen bij onze lieve, leuke en vooral dankbare G-hockeyers. Wij als club zijn beide dames grote dank verschuldigd voor de vele jaren dat zij dit met veel passie en liefde hebben gedaan. Maar ook Aad Oosterlee en Henk Jan Keuper van de arbitragecommissie en Folkert Pieters, onze zaalhockeycommissaris stoppen met hun activiteiten. Ook deze heren zijn wij dankbaar. Jullie begrijpen dat zonder invulling van deze leuke functies er niet meer gehockeyd kan worden, dus meldt je via [email protected] aan voor één van deze commissies. 

Net als alle andere ploegen werd HCW JD1 deze week tijdens de training verrast met verse stroopwafels. We weten zeker dat het jullie goed zal smaken. Wij kijken er naar uit jullie weer op of rond het veld te ontmoeten.
 
Bijlage