Enthousiaste vrijwilligers voor de jongste jeugd gezocht !

5-6 Nieuws Wil jij zorgen dat onze jongste jeugd leden lekker kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen? Wil jij nieuwe leden enthousiast maken voor deze leuke teamsport? Wil jij je steentje bijdragen aan de club? Laat je horen! Want: de jongste jeugd commissie zoekt nieuwe helden.

De jongste jeugd commissie (jj-cie) is het aanspreekpunt voor de E- en F-teams - voor spelers, ouders, coaches, nieuwe leden, et cetera. De jj-cie beheert de jongste jeugd mailbox waarin bijvoorbeeld aanvragen van proeftrainingen binnenkomen, maakt nieuwe leden wegwijs, zorgt dat elk team een coach en manager heeft die weten wat ze moeten doen, zorgt dat de informatie vanuit de KNHB goed terecht komt, deelt teams in en regelt dat die worden ingedeeld voor de competitie, enzovoorts. Dat doen we samen met onder andere de voorzitter van de club, de hockeycommissie en de trainingsco√∂rdinator. 

Wie zoeken we ?
We zoeken vooral mensen die enthousiast zijn en zich willen inzetten om onze jongste kids lol te laten beleven met een stick en een bal. Dat kunnen papa's, mama's, opa's of oma's van jeugdleden zijn... maar dat hoeft natuurlijk niet! Verstand van hockey hoef je niet te hebben; wat je moet weten leer je snel genoeg. 

Hoeveel tijd kost het ?
Vele handen maken licht werk - met drie commissieleden ben je gemiddeld 1 a 2 uur per week bezig met de club. Tijdens de periode van teamindelingen (mei/juni) en bij het opstarten van het seizoen (augustus/september) is dat wat meer. En op de woensdagmiddag is er altijd iemand van de jj-cie aanwezig op de club als de E- en F-teams trainen.

Ik wil meer weten !
Dat kan! Mail naar [email protected]. Liever even bellen? Stuur even een mailtje met je telefoonnummer. En je kan ons (Sandra, Susan of Myrthe) natuurlijk ook op woensdag even aanspreken op de club. We hopen snel van je te horen!
 
Bijlage