JC2 KAMPIOEN!!

30-5 Nieuws

Met een klinkende overwinning van 6-1 op Ring Pass uit Delft heeft Jongens C2 het kampioenschap in de 2e klasse binnengehaald. De laatste speelronde was alles beslissend. JC2 stond aan het begin van deze laatste speeldag 2 punten voor op naaste concurrent Ommoord. Vlak voor de wedstrijd van JC2 tegen Ring Pass kwam het bevrijdende nieuw dat Ommoord thuis tegen Reeuwijk niet verder was gekomen dan een gelijkspel. De jongens van HCW wilden echter met een overwinning afscheid nemen van een prachtig seizoen en zette dus vol in op de aanval. In de eerste helft kwam de tegenstander er niet aan te pas en stelde JC2 de overwinning veilig. In de tweede helft werd er iets gas teruggenomen waardoor ook de verdediging en keeper hun talenten konden laten zien. Na het laatste fluitsignaal brak er een mooi feest los. Hockeyclub Waddinxveen sluit dit hockeyseizoen af met drie kampioensteams.