MINI Slaapweekend VOOR ALLE 1E EN 2E JAARS E-SPELERS

16-9 Nieuws

Van zaterdag 9 op zondag 10 oktober organiseren wij een van de leukste, jaarlijks terugkerende evenementen voor de E-jeugd op HCW:

 

Het Minislaapweekend

Het Thema van dit jaar is: Filmkarakters

 

Het evenement begint op zaterdag om 17.30u (kinderen hebben dan al hockeykleding aan) en eindigt op zondag 10.30u. Het programma bestaat uit allerlei leuke (hockey)activiteiten, die samenhangen met het thema en vooral gericht zullen zijn op teambuilding! Wat wij precies gaan doen houden we nog even geheim, maar het wordt echt heel leuk!

Omdat dit evenement gratis is, hebben we voor dit Minislaapweekend wel uw hulp nodig in de vorm van avondeten (zaterdag) of ontbijt (zondag). Meer informatie hierover volgt nog.

Wij willen u vragen om  voor 29 september aan de coach van het team van uw zoon of dochter door te geven of uw kind wel of niet van de partij kan zijn. Vermeld hiernaast ook of er nog bijzonderheden zijn (allergiĆ«n, medicijnen, heimwee, etc). Nogmaals, ook als uw kind niet mee kan doen, graag dit even doorgeven aan de coach.

 

Wij hebben er nu al heel veel zin in en hopen dat net als in voorgaande jaren alle kinderen er zullen zijn! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen:  [email protected]