WEL WINNEN HE ! 10 maart Theatergroep POSITIEF COACHEN

14-2 Nieuws
AMUSANT en GOEDKOOP avondje uit! Voor coaches, trainers, ouders en commissieleden.

Theater aan het Spui, 10 maart,
 http://www.theateraanhetspui.nl/prog/
Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je spelers? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om blèrende ouders langs de lijn? De avondvullende voorstelling ‘Wel winnen, hè!’ gaat over het effectief begeleiden van jeugdspelers en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen. 

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (initiatiefnemer van de beweging Positief Coachen). Normale prijs: € 20. Echter, dankzij de medewerking van elf sportbonden krijgt u een hoge korting waardoor een kaartje slechts € 5 kost (maximaal twee kaartjes per persoon).

Deze avond wordt u aangeboden door de KNBSB (de Koninklijke Nederlandse Baseball- en Softballbond), de KNHB (de Koninklijke Nederlandse Hockeybond), de KNKV (de Koninklijke Nederlandse Korfbalbond), de KNVB (de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond), de KNWU (de Koninklijke Nederlandse Wielrenunie), de KNZB (de Koninklijke Nederlandse Zwembond), de NBB (de Nederlandse Basketbalbond), de NIJB (de Nederlandse IJshockeybond), de NRB (de Nederlandse Rugbybond), het NHV (het Nederlands Handbal Verbond) en de NeVoBo (de Nederlandse Volleybalbond).

Meer informatie op:
www.positiefcoachen.nl