SIERADENVERKOOP voor BAOBEI foundation

9-4 Nieuws
Wegens succes organiseren we woensdag 20 april a.s. nog een keer een  Ketting & Armband Party in het clubhuis van HCW. 
 
Deze keer vanaf 17.00 uur tot 21.30 uur.
 
Mochten jullie mensen weten die mee willen komen, geen probleem. 
 
Zoals jullie weten zamelen wij geld in voor de BAOBEI foundation in Shanghai China  www.baobeifoundation.org .
 
Dit is een organisatie, die samenwerkt met verschillende weeshuizen. In deze weeshuizen worden met name meisjes opgenomen, die een operatie moeten ondergaan. Baby’tjes met een open rug, hazenlip, neurologische afwijkingen en darmafwijkingen.
De BAOBEI foundation zamelt geld in om deze operaties te kunnen betalen, maar ook het vervoer van en naar het medisch centrum. Naast financiële middelen kunnen zij ook zaken als kleding, dekens, luiers en draagzakken gebruiken.
 
Een vriendin, die in Shanghai woont is vrijwilligster van deze organisatie en probeert via de verkoop van sieraden geld in te zamelen. Door de verkoop hier in Nederland proberen wij op deze manier ook ons steentje bij te dragen.
 
Voor de hockeydames, die nog willen trainen. Om 21.00 uur komt Ruud achter de bar vandaan en zal dan nog 1 uurtje training geven.
 
Koffie, thee en drankjes gaan via de bar en komen ten gunste van HCW. Voor de trimdames op woensdag kunnen de drankjes via de turflijst. Voor de overige wordt het contant of pinnen.
Het afrekenen van de sieraden kan uitsluitend contant.
 
Wij hopen weer op een gezellige party!
Majanka Toebast & Annette van Wijk