CRAZY COLORS TOERNOOI UITGESTELD!

25-5 Nieuws

Na rijp beraad heeft de HCW toernooi commissie hedenavond moeten besluiten om het Crazy Colors Toernooi 2011 een jaartje uit te stellen. Ondanks herhaalde oproepen bleken er te weinig teams van buiten geïnteresseerd om zaterdag 18 juni 2011 naar Waddinxveen te komen. Voor de HCW teams zou dit een herhaling van Het Zotte Zondag toernooi worden, terwijl de kosten voor HCW de pan uit zouden rijzen.  

 

Op deze termijn nog niet kunnen uitvissen wat er dit jaar mis gegaan. Bedankt dat jullie je wel massaal hebben opgegeven maar met zo weinig teams kunnen we geen goed wedstrijdprogramma in elkaar zetten. Als de verbouwing en het competitieschema dat toelaten willen we voor alle vernieuwde D én C teams rond de herfstvakantie het Crazy Colors toernooi organiseren waarvoor we jullie hopen terug te zien. We zullen de gloednieuwe coaches hiervoor tijdig benaderen. 

 

Hopelijk vinden jullie nog een andere manier om het seizoen met je eigen team op een sportieve manier af te sluiten. Mochten jullie voor deze datum een alternatief toernooi zoeken verwijzen we jullie graag naar KNHB website : http://www.knhb.nl/kalender/toernooien/cDU805_Toernooien.aspx

 

Met sportieve groet

 

Frank de Man

namens de HCW toernooicommissie