ZAALINFORMATIE Info voor (ouders van)leden, trainers, coaches en teammanagers

10-11 Nieuws

Binnenkort gaan we starten met de trainingen in de zaal. Nieuw voor HCW en spannend hoe dit allemaal gaat lopen. We zullen er met z'n allen onze schouders onder moeten zetten om dit soepel te laten verlopen.

 

We gaan gebruik maken van drie gymzalen, twee in Boskoop en één in Waddinxveen. In de Plataan in Boskoop is een beheerder aanwezig. Dat maakt het voor ons een stuk makkelijker. De zaal is open en er is altijd een aanspreekpunt.

 

Van de overige twee zalen krijgen we een sleutel en zijn we verantwoordelijk voor de accommodatie en kleedruimtes etc. Er is verder niemand aanwezig.

Aangezien de (vaak jonge) trainer niet verantwoordelijk mag zijn voor alles, moet er bij elk jeugdteam dat traint één ouder van dit team aanwezig zijn. Deze ouder is dan verantwoordelijk voor de gymzaal, kleedruimtes, eventueel het openen of afsluiten van de zaal, en verricht zo nodig hand en spandiensten bij bijvoorbeeld een blessure.

 

Dus mijn vraag aan de coaches/teammanagers om ouders, het liefst één vaste maar eventueel per toerbeurt, in te schakelen om deze rol op zich te nemen. Als je team als eerste op de avond moet trainen moet de ouder de sleutel ophalen en de zaal openen, en als je team als laatste moet trainen dan moet de zaal opgeruimd worden (ook de kleedruimtes) en daarna goed afsluiten, eventueel alarm inschakelen en de sleutel weer inleveren. Staat er een volwassen trainer op een team dan hoeft er niet ook nog een ouder aanwezig te zijn en moet de trainer, zo nodig, zelf zorgen voor het openen of afsluiten van de gymzaal.

Voor jeugdtrainers kan het handig zijn als ze mee kunnen rijden naar de gymzalen in Boskoop. Bespreek met de trainer van je team of hier afspraken over gemaakt kunnen worden. Trainers moeten niet vergeten hun ballen mee te nemen.

 

Het trainingsschema voor de winterperiode wordt bij dit schrijven toegevoegd en komt zo snel mogelijk op de site. Iedereen kan dan lezen wanneer er in de zaal getraind gaat worden en wanneer op het veld. Voor 2 teams ( ME8 en JB2) is er nog geen zaaltraining omdat de trainer door persoonlijke omstandigheden deze training niet kan geven. Er wordt gezocht naar een oplossing hiervoor.

 

LET OP: EEN TRAINING KAN NIET "ZOMAAR" AFGEZEGD WORDEN, DE TRAINER/COACH MOET DAN HET EEN EN ANDER REGELEN ANDERS HEBBEN WE DE HELE AVOND EEN PROBLEEM MET DE SLEUTEL EN/OF HET ALARM!

 

De coaches hoop ik allemaal te zien op de info avond 21 november.

 

Sleuteladres voor de Coenecoop gymzaal : Julianastraat 3 in Waddinxveen bij de Fam. Van Brandwijk. Bij deze sleutel zit ook een badge om het alarm in/ uit te schakelen en een handleiding voor binnenkomen en afsluiten van de zaal, deze moet je altijd meekrijgen met de sleutel.

 

Sleuteladres voor gymzaal de Biezen: Biezen 77 in Boskoop bij de Fam. Kallan (let op de meest rechter deur, dus niet die van de praktijk!)

 

De sleutels kunnen aan het eind van de avond in de brievenbus gedeponeerd worden op het sleuteladres.

 

Mochten er nog vragen zijn graag via de mail naar [email protected]