ZAALHOCKEYINFO VOOR COACHES

8-12 Nieuws

Wijzigingen in poules, wedstrijdschemas, standenmotor is leidend.

Door enkele last-minute terugtrekkingen heeft de KNHB de afgelopen weken nog diverse wijzigingen moeten doorvoeren.
Er kunnen incidenteel wijzigingen voorkomen en het is dus noodzakelijk het wedstrijdschema op de site regelmatig en tijdig te raadplegen.
 

Wetenswaardigheden van diverse hallen
Met betrekking tot enkele hallen hebben wij enige aanvullende informatie gekregen. Wij verzoeken jullie de informatie over te brengen aan de teams die in deze hallen spelen

 

Houtrust, Den Haag: Keepersuitrustingen mogen absoluut géén metalen gespen hebben. Ook afgeplakt wordt dit door de beheerder NIET geaccepteerd!! 

 

Metazet trainingscentrum, Wateringen: betreft een tot sporthal omgebouwde bedrijfshal en is dus van buiten niet direct herkenbaar als sporthal. De hal bevindt zich achter een leegstaande showroom; er is toegezegd dat er een bord met huisnummer (6) en hockey wordt opgehangen.

In deze hal is geen horeca-gelegenheid, wel zijn er drank- en snoepautomaten. Muntgeld meenemen dus!

 

Sosef, Honselersdijk: op zaterdag is de kantine geopend en wordt deze, behalve door gebruikers sporthal, ook gebruikt door de aangrenzende voetbalclub. Op zondag is de kantine gesloten maar is de ontvangstruimte geopend voor alle gebruikers van de Sosefhal, waar koffie, thee, frisdrank, koek en zoetwaar te koop zijn en is er een EHBO koffer aanwezig. Op zondag is het zelfbediening, in de koelkast staat frisdrank, etenswaar en een geldkistje voor alle contante betalingen. Ook hier geldt dus: kleingeld meenemen.