HCW G-1 kampioen!!!

16-4 Nieuws

Afgelopen zaterdag is het G-1 team van HCW kampioen geworden in poule 2 van regio west.
Bij aanvang van de wedstrijden stond HCW eerste in de poule met 25 punten gevolgd door IJssel met 22 en Hudito2 met 21 punten. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen hekkensluiter Hudito3. Dat moest op papier een makkelijke overwinning worden. Maar na een paar minuten scoorde Hudito tegen de verwachting in de 1-0. Gelukkig wist HCW de rust te bewaren en bleef de tegenstander met aanvallen bestoken. Na de gelijkmaker kantelde de wedstrijd volledig. HCW won uiteindelijk met 1-5 met een hattrick van Margriet Valstar. In de tweede wedstrijd had HCW het een stuk moeilijker tegen Hudito2. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd en er waren over en weer scoringskansen. Bij rust was het 1-1. In de tweede helft kwam HCW snel op voorsprong maar de gelijkmaker (2-2) werd toch nog een paar minuten voor tijd gescoord. Ondanks dit gelijke spel werd HCW G-1 heel knap kampioen en Grace van Heerden nam namens het team de beker in ontvangst.