WEDSTRIJDEN NEDERLANDS HOCKEYTEAM OP HC ZOETERMEER

24-5 Nieuws

De hockeywedstrijden op de Olympische Spelen in London zullen op blauwe watervelden wordt gespeeld, daarom heeft bondscoach Paul van Ass besloten met het Nederlands herenelftal een aantal oefenwedstrijden te spelen juist op blauwe velden om goed voorbereid naar Londen af te kunnen reizen.
Gezien het feit dat MHCZ op dit moment één van de weinige clubs in Nederland is met een blauw veld heeft de Bond ons gevraagd als gastheer te willen optreden voor onze Nederlandse hockeymannen.
MHCZ heeft inmiddels toegezegd de wedstrijden op haar complex te willen organiseren samen met de Bond.

Er zullen maar liefst drie Olympische hockeyploegen te bewonderen zijn, één maand voor aanvang van het grootste sport evenement ter wereld.

Natuurlijk zijn we hier enorm trots op en willen we als organisatie dit grootst aanpakken. In het blad Hockey Journaal van deze maand staat al een heel artikel hierover.
Dit betekent dat er een tribune zal worden geplaatst met 2000 zitplaatsen, er zal een promo dorp worden opgesteld evenals een VIP tent en een kids playground! ( de laatst genoemde alleen op zondag).

  Wedstrijdschema;

vrijdagavond       15 juni    19.30 uur     Nederland - Pakistan
zondagmiddag     17 juni    15.00 uur     Nederland - BelgiĆ«.   

Een prachtig affiche lijkt me zo. Pakistan heeft een enorme hockeytraditie, BelgiĆ« is poulegenoot van Nederland op de spelen. Recent hebben de NL mannen nog een oefenwedstrijd tegen de Belgen verloren, dus dit land is een geduchte  tegenstander.

De kaartverkoop voor de tribuneplaatsen zal plaatsvinden in het clubhuis van MHCZ op;

  zaterdag    19 mei    10.00 uur - 14.00 uur

Kosten €5,-

Meer informatie; www.mhcz.nl