HCW EK Poule, Doe allemaal mee!!

29-5 Nieuws

Dit jaar staat er weer een groot sportevenement op ons te wachten: Het EK-voetbal in Polen en Oekraïne! Wij van HCW willen dit fantastische sportevenement natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan... Vandaar dat wij de HCW-Oranje-Poule hebben opgezet! Een zinderend spannende voetbalpoule waar kennis, inzicht en een beetje geluk de koers bepalen.

Hoe werkt het? Meld je snel aan met je e-mail, Facebook of Hyves via: www.scorito.com/ek2012/hcw-oranje-poule. Voorspel alle voetbaluitslagen, tegenstanders, winnaars en verliezers en wie weet kom jij als winnaar uit de bus. Hiermee kan je, naast natuurlijk de eeuwige roem, ook fantastische prijzen winnen:

1. Een bijzonder gewild (nu al bijna oldschool) HCW-shirt gesigneerd met dé handtekeningen van de aanvoerders van Heren 1, Heren 2 en Dames 1! Daarnaast heeft de coach (dhr. Tosserams) van Heren 1 heel gul een Meet & Greet voor de winnaar toegezegd! 

2. Een paar (nu bijna oldschool) HCW sokken gesigneerd door de aanvoerders van Veteranen A en B!

3. Drie prachtige bidons, die je uiteraard niet alleen met water kunt vullen!

4. Een fantastische paraplu: handig om jezelf te beschermen tegen de naderende bierdouches!

De stand in de poule zal veelvuldig gecommuniceerd worden via Facebook en Hyves, dus het is erg belangrijk om deze in de gaten te houden! Let op! Er zijn geen inschrijfkosten aan de poule verbonden, dus je speelt helemaal gratis mee! Een kans die je niet kan laten liggen lijkt ons zo!

Dus geef je snel op (in ieder geval vóór 8 juni 2012, 17:00 uur) via www.scorito.com/ek2012/hcw-oranje-poule en maak kans op deze fantastische prijzen! Wij hebben er in ieder geval ENORM veel zin in!!! Over de prijsuitreiking komt later meer informatie!