WIE WIL ER MET NAOMI OP DE FOTO, PAK NU JE KANS BIJ VOLVO HOOFTMAN

16-8 Nieuws
Afgelopen weken hebben wij als hockeyfans allemaal genoten van onze Nederlandse gouden hockeydames en zilveren hockeyheren tijdens de Olympische Spelen!
Om deze feestvreugde nog even vast te houden, zal onze wereldtopper en Volvo ambassadrice Naomi van As a.s. zaterdag 18/8 een tour door het land maken en een bliksembezoek brengen aan Volvo dealer Hooftman in Waddinxveen. Haar Volvo XC60 heeft voor deze gelegenheid natuurlijk een gouden make-over gekregen!
Van 11.00 uur tot 11.30 uur zal Naomi met haar gouden medaille en in haar gouden Volvo bij ons in de showroom zijn. Wij willen alle hockeyfans uitnodigen om een handtekening te komen halen en gezamenlijk gaan we vervolgens met Naomi op de foto. De foto's zullen vanaf maandag te downloaden zijn via www.volvodrivingdutchhockey.nl of af te halen bij de dealervestiging.

Mochten mensen a.s. zaterdag de gouden Volvo ergens spotten in Nederland, maak hier dan een foto van, twitter deze naar @volvo_in_hockey of zet ‘m op www.facebook.com/HooftmanVolvo en maak kans op leuke hockeyprijzen met handtekening van Naomi van As.
Zoals gezegd betreft het een bliksembezoek dat een half uur duurt. Naomi zal dan snel verder gaan naar de volgende locatie en wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard bent u vanaf 10.30 uur al welkom in onze showroom! Meer info: http://www.hooftman.nl/nieuws/hooftman-nieuws/654-naomivanaswaddinxveen.html