BLIKSEMBEZOEK NAOMI BIJ VOLVO HOOFTMAN, GROOT SUCCES!!

21-8 Nieuws

Afgelopen zaterdag bezocht wereldtopper en Volvo ambassadrice Naomi van As de Waddinxveense showroom van Volvo dealer Hooftman. Zij deelde daar haar handtekening uit en alle hockeyfans mochten met haar op de foto!

"Wij hebben als hockeyfans allemaal genoten van onze Nederlandse gouden hockeydames en zilveren hockeyheren tijdens de Olympische Spelen”, vertelt Ivor Hooftman van Volvo dealer Hooftman. "Om deze feestvreugde nog even vast te houden, maakte Naomi van As afgelopen zaterdag een tour door het land en kwam speciaal voor ons naar Waddinxveen. Haar Volvo XC60 kreeg voor deze gelegenheid natuurlijk een gouden make-over.”

Tegen 11.00 uur stonden alle kinderen te trappelen van ongeduld en ook de volwassenen waren erg nieuwsgierig naar de komst van Naomi van As. Veel kinderen hadden hun hockeystick meegenomen om te laten signeren. Ook hockeyballen, shirts, tassen en vestjes werden in de aanslag gehouden. Een zeer jeugdige hockeyer had zelfs een felicitatiekaart voor Naomi gemaakt.

"Dat Naomi van As speciaal naar onze vestiging is gekomen, vinden we bijzonder en vooral erg leuk voor de hockeyfans in onze omgeving. Zo hebben we eens iets kunnen doen wat helemaal niets met de auto heeft te maken én toch heel Volvo en Hooftman is; we hebben de fans centraal gesteld op een ongedwongen feestelijke manier”, vult Martine Hooftman haar broer Ivor aan. "Ook leuk dat de samenwerking met de hockeyclubs in Gouda, Reeuwijk/Bodegraven, Woerden, Schoonhoven, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen zo een extra dimensie heeft gekregen”.

Gouden hockeyster Naomi van As ging rond 11.30 uur weer verder met haar tour door Nederland in de gouden XC60. Door een grote groep blije kinderen werd zij uitgezwaaid en de Waddinxveense Volvo dealer kijkt met trots terug op haar geslaagde bliksembezoek!

Meer foto’s zij te vinden op zowel de website (www.hooftman.nl) als op de Facebookpagina (www.facebook.com/HooftmanVolvo) van Hooftman. Op de Volvo Hockey site www.volvodrivingdutchhockey.nlstaan door de fotograaf van Volvo Cars Nederland gemaakte foto’s.