Teamindeling Jongens Junioren

30-6 Nieuws

Beste leden,

Na intensief overleg met betrokkenen zijn de teamindelingen van de junioren voor het nieuwe hockeyseizoen afgerond. De teamindeling is per 1 juli beschikbaar via de website van HCW. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat naar aanleiding van de (individuele) prestaties in de voorcompetitie het mogelijk is dat de teamindeling gewijzigd wordt. Verplaatsing van een speler naar een hoger dan wel een lager team is dan mogelijk. De trainers en de coaches geven hiervoor advies aan de hockeycommissie.

Bij de indeling is uitgegaan van de bijgevoegde 'richtlijn teamindeling', zoals we eerder gecommuniceerd hebben.

De bezetting van de meisjesteams is dit seizoen krap. Dit betekent dat soms wordt gevraagd om bij andere teams in te vallen. Dit wordt geïnitieerd door de coaches/teammanagers van de betreffende teams.

De invulling van de coaches en de trainers maar ook de trainingstijden zijn nog niet afgerond. Aangezien de schoolroosters pas in de week van 2 september bekend zijn, kunnen dan pas de beoogde trainers aangeven wanneer zij kunnen trainen. Houdt daarom de HCW site goed in de gaten voor de trainingstijden, indien eerder bekend dan communiceren we dit.

De competitie voor het nieuwe seizoen begint direct na de schoolvakantie in het weekend van 7 september.

Rest ons jullie een fijne vakantie toe te wensen.

De hockeycommissie

[email protected]

 
Bijlage