Heeft u uw kind al ingeschreven voor de Bovenlander Hockeykampen bij HCW?

8-7 Nieuws

Van 26 t/m 28 augustus 2013 vinden voor de eerste keer het Bovelander Mini hockeykamp & de Bovelander Tophockeydagen plaats op Hockeyclub Waddinxveen.  Wat zou het toch leuk zijn als uw kind(eren) hieraan mee kunnen doen. Dat kan nog want er is nog plaats…..

Het Mini hockeykamp (7 t/m 10 jaar)
Dit is het hockeykamp voor de jongste hockeygekken van 7 t/m 10 jaar. Op dit driedaagse kamp slaap je lekker thuis. En lol maken? Dat doe je op de club. Samen met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes begin je de dag met een leuke warming up. Dan ga je aan de slag met bal en stick. Met leuke en bijzondere oefeningen leer je stoppen, slaan, liften, flatsen en nog veel meer. Ook leren de trainers je allemaal leuke foefjes en trucjes om thuis mee te showen.

`s Middags is er naast hockey en een gaaf hockeytoernooi ook tijd voor echte kampspelletjes. De te gekke B&B Mini Staf heeft van alles voor je bedacht, zoals, een quiz, een gevangenisspel en levend ganzebord, maar ook is er een springkussen en de opblaasboarding voor het arena voetbal of om in te knotshockeyen.

Naast al deze gekkigheid komt er altijd een bekende hockeytopper langs. Deze International beantwoordt al je vragen, showt zijn beste trucs, leert je beter hockeyen en zet natuurlijk een handtekening op je shirt! Dat wordt dus één groot gekkenhuis.

Tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)
Dit zijn de drie leukste dagen van de vakantie voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. In drie dagen ben je met een groep zeer fanatieke hockeyers bezig met hockey, hockey en nog eens hockey!Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, strafcorners, verdedigen, alles komt voorbij. Je krijgt training van een gediplomeerde toptrainer geassisteerd door de ervaren B&B staff.

Er komt natuurlijk ook een International langs die je alles kan laten zien en vertellen om een topper te worden. In een 2 uur durende sessie leert hij je zijn of haar beste trucs en tijdens de afsluitende persconferentie mag je alles vragen wat je maar wilt
Omdat een tophockeyer ook voldoende rust moet hebben slaap je thuis. Het programma start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar.

De kosten van een Mini hockeykamp en de Tophockeydagen bedragen €165,- 
(inclusief lunch, B&B shirt, B&B Bidon, tussendoortjes en limonade)

Inschrijven kan via: www.bovelander.nl/hockeykampen