Samenwerking HCW - FysioBeter

12-9 Nieuws

FysioBeter is een fysiotherapiepraktijk die is opgericht in 2012 door Robert Spruit en Stijn Verwey. Robert en Stijn zijn beide sportliefhebbers en richten zich in de praktijk dan ook voornamelijk op het begeleiden van sporters naar herstel en het voorkomen van sportblessures. Dit varieert van amateursporters tot topsporters. Zowel Stijn als Robert hebben dan ook ervaring in de internationale sportwereld.

FysioBeter heeft twee praktijken in Waddinxveen: de eerste is gelegen in het sportcentrum Den Edel op de Sniepweg (naast het zwembad) en de andere praktijk ligt naast het sportcentrum Fit & Go op de Kouwe Hoek. Er is bewust gekozen om de praktijken naast en in de sportscholen te plaatsen. Hierdoor hebben de beschikking tot alle mogelijke materialen die nodig zijn om sporters goed te kunnen revalideren.

De samenwerking tussen de hockeyclub Waddinxveen en FysioBeter zal inhouden dat er iedere week een fysiotherapeut ’s avonds aanwezig is op de club voor vragen over blessures, behandelingen en ondersteuning voor de trainingen. Daarnaast is het mogelijk dat de therapeuten van FysioBeter cursussen en avonden zullen organiseren om leden van de hockeyclub om te leren gaan met sportblessures, goed te leren tapen en bijvoorbeeld les te geven in eerste hulp bij sportongelukken.

Ook kan FysioBeter helpen in het opstellen van trainingsschema’s voor teams, het geven of ondersteunen van specifieke trainingen; bijvoorbeeld kracht-, snelheids-, conditie- of looptrainingen. Dit kan aangevraagd worden via het technische hart van de HCW.

Aanstaande dinsdag 17 september zal Robert Spruit voor de eerste keer aanwezig zijn van 19.30. Iedereen is dan welkom met vragen en voor advies omtrent blessures.

Meer informatie vind u op www.fysio-beter.nl,[email protected] of u kunt bellen met 0182-752165.

Graag tot dinsdag,

Robert Spruit

Fysiotherapeut, manueel therapeut van FysioBeter

06-23491835