In memoriam Johannes van Dijk

19-5 Nieuws

Vandaag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat ons bestuurslid en goede vriend Johannes van Dijk is overleden.

Johannes was pas een paar jaar lid maar het leek alsof hij al heel lang bij HCW hoorde. Dat kwam door zijn positieve uitstraling en frequente aanwezigheid op de club. Binnengekomen als ouder van Laura werd hij enthousiast voor hockey en HCW. Hierdoor werd hij lid van de trimmers. In het begin was hij erg ontevreden over zijn conditie, iedere training ging het beter. Uiteindelijk kon hij alle oefeningen en het afsluitende partijtje meespelen. Later werd hij lid van Veteranen B. Hier genoot hij met volle teugen van, met name van de derde helft. Altijd gezellig, met bier en bitterballen.

Johannes was naast bestuurslid ook een betrokken ouder en coach van het team van Laura. Als vriend van HCW was hij een belangrijke kracht bij de inrichting van het nieuwe pand, denk aan de prachtige vloer. Ook zat hij in de sponsorcommissie waar hij de contacten op enthousiaste wijze met sponsoren onderhield.

We zullen ons Johannes herinneren als een geliefd lid van onze vereniging.Hij die altijd klaar stond om activiteiten op te pakken en anderen te enthousiasmeren. We wensen Brigitte, Laura en Menno alle sterkte bij de verwerking van dit enorme verlies. We missen hem!

namens het bestuur van Hockeyclub Waddinxveen,

Ton Vreeburg

Voorzitter