Help de barcommissie!!!

18-9 Nieuws
De barcommissie heeft uw hulp hard nodig om onderstaande vacatures te vervullen. Wilt u zich voor HCW in zetten, stuur dan een mailtje aan [email protected]

Barplanner:

'Wil je een bijdrage leveren aan HCW die je geheel vanuit huis kan doen en op door jou te kiezen momenten? Houd je van een agenda-puzzeltje af-en-toe? Dan is de rol van Barplanner iets voor jou. Aan het begin van het seizoen nodig je de leden uit hun diensten in te plannen. Je bewaakt dat er voldoende bezetting is op speeldagen en rappelleren hoort erbij. 1x per week stuur je de leden die de komende dienst draaien een herinnering. Een paar keer per jaar komt daar het plannen van extra diensten bij voor een HCW-feest bij. Het barplanningssysteem BAS helpt je erbij.

Heb je interesse en/of vragen?. Mail naar Arthur Morée, [email protected]'

Barhoofd:

'Als barhoofd zorg je dat de barvrijwillgers hun diensten kunnen draaien. Je opent het clubhuis en ondersteunt de barvrijwilligers om de bar/het clubhuis in gereedheid te brengen. Daarna heb je "vrij", je hebt alleen telefonische achterwacht, maar meestal zijn er wel voldoende "grijze haren" op de club aanwezig. Aan het einde van de speeldag help je de laatste ploeg af te sluiten en zorg je voor de financiƫle afsluiting. De activiteiten spreken grotendeels voor zich, maar er is een goede checklist beschikbaar.

Heb je interesse en/of vragen?. Mail naar Arthur Morée, [email protected]'