Go4Hockey twee daagse is komende zomer bij HCW

15-1 Nieuws

Ben jij op de Go4Hockey clinic 2014 geweest? Vond je het ook zo leuk en vindt je het leuk om twee dagen lang met ons aan de slag te gaan om je vaardigheden te verbeteren. Of was je niet bij de clinic maar wil je twee sociale, leerzame en leuke dagen beleven, dan is dit helemaal iets voor jou!

Met Go4Hockey ga je twee dagen trainen op je hockeyvaardigheden. Je komt veel in aanraking met bal en stick en je krijgt training van top- trainers. De trainers hebben een eigen basis niveau van overgangsklasse en zijn getraind in het begeleiden van jonge kinderen. Op deze manier krijgen de kinderen tips en nieuwe vaardigheden om hun eigen talent te ontwikkelen. Naast veel hockey wordt er ook plezier gemaakt door middel van verschillende sociale activiteiten zoals bijvoorbeeld een quiz, samenwerkingsopdrachten en waterpret.

Je krijgt een origineel Go4Hockey - Playerlayer shirt, elke dag een gezonde lunch en lekkere tussendoortjes. De Go4Hockey tweedaagse vindt plaats op donderdag 16 juli t/m vrijdag 17 juli 2015. Als je voor 1 mei 2015 inschrijft, krijg je leuke hockeysokken cadeau.

Kijk voor meer informatie op www.go4hockey.nl of schrijf je snel in op de website.