Europa Cup toernooi Zaalhockey in het Topsportcentrum in Rotterdam

16-1 Nieuws

De tijd vliegt – het zaalhockeyseizoen zit er al weer bijna op. Het district Zuid-Holland, en de regio Rotterdam in het bijzonder, mochten/mogen zich verheugen op een aantal top-zaalhockeyevenementen. Zo waren er in de kerstvakantie de topjeugdtoernooien van Ring Pass, was/is de complete hoofdklasse in Rotterdam (op 10 en 17 januari) en is er op zondag 25 januari de strijd om het landskampioenschap (senioren) in Topsportcentrum Rotterdam.

Als iedereen al weer begint te denken aan de tweede helft van het veldseizoen is er nog een mooi zaalhockeytoetje: de EuroHockey Indoor Club Challenge I, of wel de Europa Cup zaalhockey voor mannen clubteams. Nederland wordt in dit toernooi vertegenwoordigd door de regerend landskampioen HC Rotterdam.

 Het verheugt mij u namens de organisatie van dit Europa Cuptoernooi te kunnen mededelen dat de toegang tot dit evenement, dat óók zal plaatsvinden in Topsportcentrum Rotterdam, geheel gratis is. Uiteraard willen wij van dit toernooi een mooi succes maken en alle zaalhockeyliefhebbers,  om het seizoen op passende wijze af te sluiten, een prachtige reeks wedstrijden voorschotelen.Het wedstrijdschema kunnen jullie hier vinden: http://www.eurohockey.org/competitions/eurohockey-indoor-club-challenge-rotterdam-men-2015/