14 maart GALA Hockeyfeest

2-3 Nieuws
Dames / Heren / A & B jeugd Zaterdag 14 Maart 2015 is het weer zover! Het eerste hockeyfeest van dit jaar zal plaatsvinden! Dit jaar laten we onze gekke outfits en vooral ons hockey tenue lekker in de kast liggen en trekken we onze pakken, jurken en andere gala kostuums uit de kast! 
--------------------------------------------------------------------------
KAARTEN: -HCW lid: €4,- -Intro (max. 2 per lid): €6.- Kaartjes aan de deur worden verkocht voor €10,- (voor zowel lid als introducé dit i.v.m. voorverkoop). Koop je kaartjes dus op tijd! Deuren open: 21.00-22.30 ZONDER ID GEEN TOEGANG!!! 
--------------------------------------------------------------------------- 
NIEUW! GALA aanbieding! 
Kom jij als HCW lid met een intro van het ander geslacht als een echte gala date! Krijg jij 2 kaartjes voor de prijs van €7,- (Mocht het zo zijn dat jouw vriendin of vriend ook op HCW zit dan kom je helaas niet in aanmerking met deze actie, wel wens ik jullie persoonlijk alle geluk van de wereld!) 
---------------------------------------------------------------------------- 
LET OP!!! Conform de huidige wetgeving zal er GEEN alcohol geschonken worden onder de 18 jaar. Er zal gewerkt worden met alcoholbandjes. Mocht een lid van de EC, een beveiliger of het barpersoneel een minderjarige betrappen op het nuttigen van alcohol, dan zal deze zonder pardon verwijderd worden van het feest. (Is jouw intro in overtreding word het HCW lid ook verwijderd) Bij de ingang zullen er ook bepaalde maatregelingen getroffen worden om het alcohol verbruik / overschot tegen te gaan. Tevens worden laatkomers niet meer geaccepteerd. Dit klinkt allemaal heel streng, maar realiseer je dat HCW haar vergunning om alcohol te schenken kwijtraakt bij een dergelijke wetsovertreding. Vanuit de gemeente zal hier ook streng op gecontroleerd worden!