Teamindelingen nieuwe seizoen

6-5 Nieuws

Nog een paar (beslissende) wedstrijden en dan is het seizoen weer voorbij. De HockeyCommissie is al druk in de weer met het nieuwe seizoen. Teamindelingen, trainers, coaches, de hele carrousel komt weer in beweging. Als eerste zijn we druk bezig de teamindelingen voor het seizoen 2015/2016 te maken. Zoals elk jaar is het weer een uitdagende puzzel.

De HCie verwacht de voorlopige indeling in de laatste week van mei opgelost te hebben. De coaches en trainers hebben alle spelers ondertussen geëvalueerd. In een aantal leeftijdscategorieën in de jeugd zullen er nog selectie-trainingen volgen; bij andere categorieën komt er maar één team waardoor er geen sprake kan zijn van selectie. 

In het geval van verrassende keuzes of oplossingen worden spelers/speelsters en/of hun ouders hiervoor vooraf benaderd. 

Bij de senioren zullen de teams worden ingedeeld tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen ivm de selecties van Heren en Dames 1. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met reeds bekende voorkeuren. 

Nadat de voorlopige indeling is gepubliceerd komt er een moment waarop iedereen kan reageren op die indeling. Een datum en format wordt binnenkort bekendgemaakt.