HCW hockey app voor iOS en Android

23-8 Nieuws

HCW hockey app voor iOS en Android

HCW maakt al vele jaren gebruik van LISA. LISA is het online administratiesysteem dat communiceert met onze website. In LISA wordt niet alleen de ledenadministratie bijgehouden maar ook welke wedstrijden er elk weekend gespeeld gaan worden. Eigenlijk kan je stellen dat LISA het digitale hart is van onze vereniging.

Zoals je wellicht weet kan je via de HCW website inloggen op je eigen persoonlijke gedeelte van onze website. Op dit besloten gedeelte kan je je eigen profiel bekijken en bijvoorbeeld je wachtwoord wijzigen. Sinds kort is dit besloten gedeelte geheel vernieuwd. Wanneer je nu inlogt op jouw eigen besloten gedeelte dan kom je nu in in LISATeam terecht. In LISATeam staan alle gegevens over teamopstelling, fluit-/bardiensten, standen, uitslagen en programma direct klaar. LISA Team is geïntegreerd met de clubdatabase en met de standenmotor van de KNHB.

LISATeam communiceert ook met de HCW hockey app die wij in de komende weken zullen lanceren. Met de HCW hockey app heb je straks alle gegevens die je in het nieuwe hockeyseizoen nodig hebt direct bij de hand. Zo kan je via de HCW hockey app je je eigen teamscore bekijken maar ook de scores van andere hockeyteams bijhouden. Natuurlijk vind je in de HCW hockey app een uitgebreide 
agenda met de wedstrijden die je moet spelen. De app geeft ook aan wanneer je moet fluiten of wanneer je bent ingedeeld voor bardiensten.

Om de werking met de HCW hockey app zo goed mogelijk te laten werken is het van belang dat je in de komende weken inlogt in LISATeam om ervoor te zorgen dat jouw profiel nog helemaal klopt. Inloggen doe je via de knop "Inloggen” rechts bovenaan de HCW website.

Zodra de HCW hockey app beschikbaar is, zullen wij alle leden informeren hoe ze de app kunnen downloaden.