Leuke training gehad?

24-8 Nieuws

Dat is de vraag die je vriend, vriendin, man, vrouw, moeder of kleine broertje stelt als je weer 's-avonds terugkomt van HCW. Ik hoop dat je die vraag vaak positief kunt beantwoorden.

Maar er zijn nog twee teams die het komende seizoen die vraag niet gesteld zullen krijgen. Laat staan positief kunnen beantwoorden. Zij zijn namelijk nog dringend op zoek naar een

TRAINER (m/v)

Voor zowel Meisjes C1 als Meisjes B3 zoeken we nog een trainer die twee keer per week met deze meiden aan de slag wil om ze a. beter te laten hockeyen maar b. vooral veel lol willen hebben.

Voor training geven is geen vooropleiding vereist (cursussen hockeytrainer zijn handig maar niet noodzakelijk). Wat hockey-ervaring maar vooral een gezonde dosis enthousiasme uiteraard wel. In het nieuwe systeem krijg je via Hockey-Academy de oefenstof kant-en-klaar aangereikt. Even je telefoon checken en je kunt een training geven.

Dus wil jij één van deze meidenteams niet in de steek laten, neem dan contact op met Mirjam, Arianne of Sander. Naast voldoening en dank vanuit het team staat er uiteraard ook een passende financiĆ«le vergoeding tegenover. De dagen en tijden van de training zijn bespreekbaar.