Agenda

De agenda is vandaag leeg.
hele agenda >


Vandaag jarig

Er is niemand jarig vandaag

Statistieken

vrijdag 4 december 2020
Aantal leden (info) 343
Nu online 19
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 87,8%3-12
Geslaagde Pietentraining

Tijdens de Jongste Jeugd training kregen we vanmiddag bezoek. De pieten kwamen training over nemen en zorgden voor een leuke middag. Via facebook kunnen we deze vrolijke foto’s van onze Evenementen Commissie gelukkig delen zodat de ouders kunnen meegenieten van dit gezellige evenement.
[ ..lees meer ]
26-11
Nieuw corona protocol senioren

Vanaf maandag 23 november mag er weer getraind worden. Echter moet dit wel op een aangepaste manier. Het is van groot belang dat de regels zoals hier in dit document worden aangegeven worden opgevolgd. Als hier niet aan voldaan word dan kan het zijn dat we als club benadeeld worden en een grote boete moeten betalen. We vragen jullie dan ook om
[ ..lees meer ]


Bijlage: Senioren trainingen in groepjes van 4.pdf
26-11
Rabo Clubsupport levert bijdrage aan nieuwe veldverlichting.

Tijdens de lock down deden we een oproep aan Rabobank-leden onder ons leden bestand om op HCW te stemmen tijdens de Rabo Clubsupport. Alhoewel het lastig blijft om iedereen van onze achterban te bereiken nu onze competitie stil ligt, zijn we verheugd om te melden dat er alsnog € 819,15 is binnengehaald voor de realisatie van nieuwe, led
[ ..lees meer ]
25-11
ONZE WEBSHOP IS ONLINE !!!

Goed nieuws vanuit Barendrecht ! De webshop van De Hockeywinkel is live en vanaf dit moment kunnen onze leden het complete tenue online bij De Hockeywinkel bestellen. Naast ons fonkelnieuw wedstrijdshirt zijn sokken, rokjes, broeken & het oranje keepersshirt nu volop leverbaar !
[ ..lees meer ]


Bijlage: HCW_teamavond_1.pdf
24-11
HCW JF1 in de hoofdrol

De mannen van JF 1 speelden vanmiddag mee in de nieuwe bedrijfsfilm van TTS. Onze shirtsponsor is druk bezig met de realisatie van een gloednieuwe website waarop deze film is terug te zien en de jongens mochten op de Sniepweg schitteren in hun nieuwe wedstrijdtenue. Het eindresultaat is komende maand te bewonderen op https://texo-trade.com/nl/
[ ..lees meer ]
22-11
3 x De HCW Coronacup

Na het succes van vorige week, maken we bij deze de volgende 3 data voor de Coronacup bekend: 28 november 2020, 12 december 2020 & 9 januari 2021. Jeugdleden van HCW kunnen zich vanaf iedere maandag tot vrijdag 12.00 uur inschrijven en moet per datum opnieuw gedaan worden.
[ ..lees meer ]
20-11
Versoepeling coronaregels

Een nieuwe persconferentie dus wederom een nieuw corona protocol. HCW leden onder de 18 jaar mogen, zonder publiek, trainen en oefenwedstrijden blijven spelen op de Sniepweg. Gebruik van kleedkamer ( uitgezonderd keepers ) of kantine is nu nog uit den boze ! 
[ ..lees meer ]
17-11
Sponsorkliks

Alle hulpsinterklazen kunnen onze penningmeester helpen door hun online bestelling via Sponsorkliks te laten lopen. Met elke aankoop die via de button op onze website wordt gedaan krijgt HCW ook een kleine bijdrage en helpt jij onze hockeyvereniging door deze donkere dagen.
31-10
Nieuwe keepersshirts

De keepers van HCW hadden de primeur. Hockeyclub Waddinxveen gaat binnenkort over op een nieuw tenue. Pirmin Blaak heeft vanmorgen in Barendrecht ons nieuwe keepersshirt gepresenteerd. Voor de spelers opnieuw in HCW blauw maar de keepers zijn de komende jaren in oranje / grijs te bewonderen. Vanaf vandaag is dit shirt te koop bij De Hockeywinkel.
[ ..lees meer ]

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors