Teaminformatie

Door in de linkerkolom een categorie te kiezen worden de teamnamen zichtbaar. Onder je teamnaam vind je je wedstrijdschema, de stand in de poule en eventueel een foto van je team.

 

Telefoonnummers en emailadressen 

Als je inlogt met je password kun je in de rechterkolom op je teamnaam klikken, dan worden ook alle namen, telefoonnummers en emailadressen van je team, je coach en je trainer zichtbaar.  Hier kun je ook met 1 druk op de knop het hele team een mail sturen.

 

Via "overige teams" in de rechterkolom kun je ook zien wie er in andere teams zitten, hierbij worden alleen de telefoonnummers en emailadressen van de begeleiders vermeld. Telefoonnummers en teamlijsten (van alle leden) kunnen opgevraagd worden door de gewenste naam in te vullen in het vakje voor "ZOEK”  en vervolgens op zoek te klikken. (ook alleen als je ingelogd bent natuurlijk).

 

Wedstrijdverslag maken

Klik op je team, hierna verschijnt de teamindeling met alle namen en verjaardagen.

Als je verder naar beneden scrollt, zie je "uitslagen”  met daarachter "invoer”. Wanneer daar op geklikt wordt verschijnt het scherm waarop je je eigen tekst kunt invoeren. Wanneer je hiermee klaar bent druk je op "verwerken” . Vanaf dat moment is dit verslag te lezen op de website van HCW onder Hockeyzaken/verslagen.

 
 
 
Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors