Agenda

11-8,  Zomerhockey
8-9,  Bitje happen op Snie
12-9,  Hockeyspullenmarkt
hele agenda >


Vandaag jarig

Sebastiaan Solinger

Statistieken

zaterdag 8 augustus 2020
Aantal leden (info) 322
Nu online 51
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 87,0%Agenda

AUGUSTUS 
di 11   Zomerhockey        
  20:00 - 22:00  Geen locatie ingevoerd.

Dinsdag 14 juli starten we vanaf 20,00 uur weer net zomerhockey voor onze Dames & Herenteams én onze A & B teams. Het zal een korte zomer zijn maar des al niet te min superleuk dat we toch nog mogen. Stuur Mirjam van zoelen ( 0645010008 ) een whatsappje als je in de zomerhockey-app wil worden aangemeld. In de app zitten is vrijblijvend en op dinsdagochtend beslis je of je zin hebt om die avond aan te sluiten !

 

SEPTEMBER 
di 8   Bitje happen op Sniepweg        
  18:30 - 20:30  Geen locatie ingevoerd.

Safety first. Daarom is sinds enkele jaren het dragen van een bitje verplicht tijdens officiële wedstrijden en wordt gebitsbescherming ook zeker aangeraden tijdens de oefenpotjes waarmee onze trainingen doorgaans worden afgesloten. Dat kan uiteraard met een "standaard” bitje zoals aan onze bar verkrijgbaar is. Omdat sommige spelers toch meer veiligheid & draagcomfort zoeken, komt Sport Preventie Tandletsel op dinsdag 8 september naar de Sniepweg zodat HCW leden een bitje op maat kunnen bestellen. Aanmelden kan via kan https://sptl.nl  en meer informatie leest u in de PDF die als bijlage op onze website vind. Lees ook  https://sptl.nl/corona-update/ voor aanvullende corona informatie.

 
za 12   Hockeyspullenmarkt        
  09:00 - 13:30  Geen locatie ingevoerd.
Joehoe komend seizoen mogen we weer volop gaan trainen en wedstrijdjes gaan spelen! Tijd om opnieuw je hockeykleren te passen! 
Past alles nog, of toch een maatje groter nodig? HCW heeft de oplossing: op zaterdag 12 september organiseren wij opnieuw een "hockeyspullenmarkt”. Op de club kunnen alle hockeyspullen die jij niet meer nodig hebt voor je verkocht worden en kun jij gelijk dat maatje groter scoren! Meer info volgt; maar ruim je kast maar alvast op!
 
Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors