Sponsoring

Bij hockeyvereniging Waddinxveen staat gezelligheid en plezier centraal. Samen met haar leden streeft de hockeyvereniging ernaar om verder te professionaliseren maar bovenal een plezierige hockeybeleving aan te bieden. Onze bruisende familieclub kan niet zonder vrijwilligers en sponsoren, want de club: Dat ben jij! We zijn dan ook dankbaar voor al die sponsoren die onze vereniging (soms al jaren achtereen) een warm hart toedragen. Wil jij ook met je bedrijf of organisatie bijdragen aan HC Waddinxveen? Dat kan!

Er is veel mogelijk!
Naast onze hoofd-sponsoren is er ruimte voor allerlei vormen van sponsoring:
- Een bord langs onze druk bezochte velden
- Doeken langs de weg, aan het hekwerk bevestigt
- Het sponsoren van een team, d.m.v. kleding etc.
- Een bijdrage leveren aan toernooien en evenementen. 

Of misschien wil je toetreden tot de Vrienden van HCW, een netwerk van alle sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie. 

Wij staan open voor al jouw suggesties en idee├źn. Neem contact op met de sponsorcommissie. Ook als het gaat om de sponsoring van een team, hoe eenvoudig ook. Enerzijds omdat we graag overzicht houden, anderzijds omdat we willen voorkomen dat we eerder gemaakte sponsorafspraken doorkruisen of niet voldoen aan het reglement van de KNHB. We horen graag van je!

Vragen?
Stuur een mail naar [email protected]Wij (Mike Schut en Martine van der Wilt) nemen snel contact op met je!