Agenda

21-9,  Bitjes hapdag
hele agenda >


Vandaag jarig

Julie Bosschaart

Statistieken

donderdag 20 juni 2019
Aantal leden (info) 359
Nu online 26
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 87,7%13-6
Vernieuwing veldverlichting

Op maandag 17 juni begint de firma Oostendorp op veld 1 met de vervanging van onze huidige traditionele veldverlichting voor moderne en energiezuinige LED verlichting. Ook zullen de lichtmasten vervangen worden. De werkzaamheden zullen duren tot vrijdag 21 juni. In verband met de veiligheid en aanwezige machines en materialen kunnen beide
[ ..lees meer ]
9-6
Voorzitter kijkt terug op geslaagde Final Friday.

Beste allemaal, Het was vrijdag 7 juni een waanzinnige Final Friday !!! Ruim 250 leden, ouders en hockeyvrienden om het seizoen en tevens Lustrumjaar af te sluiten, wat ontzettend tof ! Dit mede dankzij de geweldige inzet en organisatie van onze Evenementen Commissie !!!! Zij hebben er hard aan gewerkt, om er voor te zorgen dat iedereen een
[ ..lees meer ]
8-6
HCW bestuur benoemt Ton Vreeburg tot erelid.

Tijdens Final Friday heeft ’t HCW bestuur Ton Vreeburg tot erelid benoemd. De afgelopen 7 jaar is hij voorzitter van onze vereniging geweest en heeft hij naast de nieuwbouw ook onze nieuwe velden gerealiseerd. Met een fraaie toespraak werd hij in ons clubhuis uitgebreid in het zonnetje gezet en kreeg hij als bedankje voor zijn inzet een dinerbon
[ ..lees meer ]
7-6
Sport 2000 Gouda zet onze vrijwilligers in het zonnetje !

Naast onze kampioenen mogen we tijdens Final Friday ook een aantal vrijwilligers in het zonnetje zetten. Van Sport 2000 Gouda XL krijgen ze een leuke attentie om het seizoen mee af te sluiten. Kom vrijdag 7 juni 2019 vanaf 18,00 uur naar de Sniepweg om seizoen gezamenlijk af te sluiten.
7-5
Nieuwe gezichten in HCW bestuur

Op de ALV van 7 mei hebben vol trots het nieuwe bestuur van Hockeyclub Waddinxveen mogen presenteren. Omdat Gerrit-Jan van Delft het stokje van Ton Vreeburg heeft overgenomen, zal Max van Gils de hockeycommissie gaan leiden. Daarnaast komt Alex Baggerman het HCW bestuur versterken.
7-5
HCW presenteert onze nieuwe voorzitter !

Op een drukbezochte ALV heeft Ton Vreeburg na 7 jaar de voorzittershamer overgedragen aan Gerrit - Jan van Delft. We zullen hem tijdens Final Friday op 7 juni 2019 nogmaals feestelijk in het zonnetje zetten en willen hem langs deze kant nogmaals danken voor zijn inzet voor de club.
10-6
Mirjam van Zoelen benoemd tot lid van verdienste

Mirjam van Zoelen geeft al 16 jaar training, is betrokken hockeycommissie lid, heeft zomeravond-hockey geïntroduceerd én is daar de motor achter. Dit jaar heeft zij het Dames/Heren diner als nieuwe traditie op het HCW menu gezet. Mede daarom is Mirjam tijdens Final Friday in het zonnetje gezet en door het HCW bestuur benoemd als Lid van
[ ..lees meer ]
2-6
Ook HCW MC1 kampioen !!

De meiden van HCW MC 1 zijn met een klinkende overwinning op HDS MC 3 zaterdag 1 juni kampioen geworden. Na afloop zijn ze door ouders met taart & bloemen uitgebreid gehuldigd.
25-5
HCW JC1 ook kampioen !!

Na een fraaie 10 - 1 overwinning op Zoetermeer zijn de jongens van HCW JC1 ook kampioen !!! Edo Herrera & Robert-jan Karsman mogen trots zijn op hun team.
25-5
HCW MD1 kampioen

Dankzij een fraaie overwinning op HC Alphen mogen de meiden van HCW MD1 zich sinds vanmorgen kampioen noemen. Proficiat !!
23-5
Gevonden Voorwerpen

Renate de Baare heeft de gevonden voorwerpen weer opgeruimd en op de foto gezet. ( Een compleet overzicht vind je op onze facebook pagina ) Kijk of je spullen herkend en maak met Renate een afspraak ( [email protected] ) om jouw spullen weer op te halen.

Bijlage: gevonden voorwerpen voorjaar 2019.pdf
21-5
De E.H.B.O. koffers zijn weer aangevuld.

Alphega Apotheek van den Dries sponsort ook dit seizoen Hockeyclub Waddinxveen met een aantal goedgevulde E.H.B.O. koffers. Waarvoor dank ! We kunnen dus weer veilig het hockeyveld op.
21-5
Kun jij deze jongens aan ?

Dit seizoen is HCW JA1 tweede geworden in hun poule. Een aantal jongens zal doorschuiven naar onze Heren teams en we zijn dan ook hard op zoek naar sportief talent dat volgend jaar samen met HCW JA1 wil strijden voor de eerste plek. Ben je tussen de 16 & 18 jaar dan kun je de komende weken (gratis) meetrainen op ons waterveld hoe leuk dit team
[ ..lees meer ]
28-4
Voorjaarsschoonmaaks door ALECS

ALECS heeft ons clubhuis weer een grote voorjaarsschoonmaak gegeven zodat we de laatste 2 competitie maanden onze gasten in een fris clubhuis kunnen ontvangen.

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors