Agenda

7-6,  Final Friday
15-6,  Jongste Jeugd Dag
21-9,  Bitjes hapdag
hele agenda >


Vandaag jarig

Er is niemand jarig vandaag

Statistieken

dinsdag 21 mei 2019
Aantal leden (info) 352
Nu online 20
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 88,4%18-5
Oranje komt naar HCW

Deze zomer is het Europees Kampioenschap voor veteranen in Rotterdam. Als aanloop naar dit toernooi speelt 't Oranje elftal ( 55 + ) woensdagavond 29 mei 2019 om 20.30 uur een oefenpot op ons gloednieuwe waterveld. Een mooie gelegenheid om deze kampioenen op de Sniepweg aan te komen moedigen.
7-5
HCW presenteert onze nieuwe voorzitter !

Op een drukbezochte ALV heeft Ton Vreeburg na 7 jaar de voorzittershamer overgedragen aan Gerrit - Jan van Delft. We zullen hem tijdens Final Friday op 7 juni 2019 nogmaals feestelijk in het zonnetje zetten en willen hem langs deze kant nogmaals danken voor zijn inzet voor de club.
7-5
Nieuwe gezichten in HCW bestuur

Op de ALV van 7 mei hebben vol trots het nieuwe bestuur van Hockeyclub Waddinxveen mogen presenteren. Omdat Gerrit-Jan van Delft het stokje van Ton Vreeburg heeft overgenomen, zal Max van Gils de hockeycommissie gaan leiden. Daarnaast komt Alex Baggerman het HCW bestuur versterken.
3-5
Geslaagde keepersclinic

De HCW keepers kunnen terugkijken op een geslaagde keepersclinic van Pi-Academie. Ze hebben ruim twee uur staan buffelen op uitdagende oefeningen op ons hoofdveld. Pia de Wolf & haar trainers bedank voor deze leerzame dag.
26-4
7 juni 2019 Final Friday

Lieve leden, coaches, trainers, managers, familie en andere hockeyvrienden, Aangezien het vorig jaar een groot succes was doen we het dit jaar nog een keer!!! Final Friday!! Nu met een aansluitend feest!!! Elk jaar sluiten onze hockeyteams het seizoen af met een teamdag, barbecue of op andere wijze. Dit jaar willen wij dit graag doen met ALLE
[ ..lees meer ]
28-4
Voorjaarsschoonmaaks door ALECS

ALECS heeft ons clubhuis weer een grote voorjaarsschoonmaak gegeven zodat we de laatste 2 competitie maanden onze gasten in een fris clubhuis kunnen ontvangen.

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors