MATERIAALCOMMISSIE

Coaches
Als coach ontvangt u een tas met ballen (rond de 20) om bij het inspelen voor de wedstrijd te gebruiken. Vraag deze tijdig aan op het genoemde e-mail adres, d.w.z. minimaal twee weken voor de eerste wedstrijd. Overig materiaal zoals bidons en strafcornermaskers worden niet vanuit de club verstrekt. Indien gestopt wordt met het coachen dan moeten de verstrekte materialen worden ingeleverd of doorgegeven aan de volgende coach. In de zomerstop is er een inlever-moment, deze datum zal via LISA app en/of de website worden gecommuniceerd. 

Veldballen mogen absoluut niet in de zaal worden gebruikt, elke keeper zal in zijn/haar keeperstas enkele ballen ontvangen om mee in te spelen voor wedstrijden. 

Trainers
Als trainer ontvangt u de volgende materialen: Tas met ballen (rond de 35), Pionnen (rond de 10) en 8 hesjes. De verstrekte ballentas is een tijdelijke maatregel in verband met de coronacrisis, wanneer het mogelijk is zullen er weer ballencontainers worden ingezet. Vraag het materiaal tijdig aan op het genoemde e-mail adres, dat wil zeggen minimaal twee weken voor de eerste training. Indien gestopt wordt met het geven van training dan moeten de verstrekte materialen worden ingeleverd. In de zomerstop is er een inlever - moment, deze datum zal via app of site worden gecommuniceerd. 

In de zaal wordt er gebruik gemaakt van materiaal wat aanwezig is in de zalen (balken, pionnen en ballen). Zodoende wordt er geen zaalmateriaal verstrekt aan individuele trainers. Veldballen mogen absoluut niet in de zaal worden gebruikt ! 

Keepers
Als keeper ontvangt u een keeperspak en een keeperstas, keepersshirts moeten door het lid zelf worden aangeschaft. Vraag het benodigde materiaal tijdig aan via ons e-mail adres, dat wil zeggen minimaal twee weken voor de eerste wedstrijd. Via de vaste shirt leverancier is het mogelijk om een officieel HCW keepersshirt aan te schaffen, dit wordt aanbevolen maar is niet verplicht. Tijdens wedstrijden moet de keeper een andere kleur shirt aantrekken dan de HCW kleuren (licht- en donkerblauw) zodat duidelijk is wie de keeper is, dit is een verplichting vanuit de KNHB. Indien gestopt wordt met het keepen dan moeten de verstrekte materialen worden ingeleverd. In de zomerstop is er een inlevermoment, deze datum zal via app of site worden gecommuniceerd.

In de zaal mogen NIET de bandjes voor de klompen worden gebruikt die op het veld worden gebruikt. De bandjes die wel in de zaal mogen worden gebruikt worden verstrekt samen met zaalhoezen voor de legguards, vraag deze ook twee weken aan voor de eerste zaaltraining. Verder ontvangen de keepers samen met bovenstaande zaalmateriaal ook enkele zaalballen. Keepers moeten net als veldspelers ook een zaalstick gebruiken, sommige speciale keeperssticks zijn vergelijkbaar met zaalsticks en kunnen wel in de zaal worden gebruikt. Belangrijk is dat deze sticks niet te zwaar zijn zodat ze de vloer niet beschadigen. Verstrekt zaalmateriaal kan in de keeperstas voor volgend seizoen worden bewaard.

Materiaalcommissie
Vragen met betrekking tot het ontbreken of kapot gaan van materialen kunnen worden gemaild naar : [email protected]