Inplannen bardiensten

20-8 Nieuws

De speelschema's zijn (bijna allemaal) bekend en de bardienstenplanning is tot de winterstop weer in BAS ingevoerd. Ofwel: jullie kunnen de bardiensten weer inplannen. De eerste wedstrijden worden al op zaterdag 10 september gespeeld!

Het barplanningssysteem BAS, dat te bereiken is via de HCW-site, geeft je als HCW-lid de mogelijkheid om dit online te doen.Als altijd geldt weer dat als je dit zelf en vroegtijdig doet, je de meeste keus hebt om je diensten te plannen op dagen/tijden dat het jou het beste uitkomt.

Als je in bent ingelogd op de website kun je onder de button ‘Club’ doorklikken naar ‘Diensten’. Als je meerdere maanden wilt zien, kun je de startdatum en einddatum invullen. Klik daarna op ‘Pas filters toe’.

Tot 1 oktober kan iedereen zelf inplannen tot de winterstop. Na deze datum plant de barplanner de nog openstaande diensten in. Hierbij kunnen we helaas geen rekening houden met eventuele speeldagen en -tijden van (familie)leden. Je krijgt dan een mail met de datum en tijd dat je bent ingepland. Zorg dus dat je mailadres in het HCW-systeem klopt! Dit is aan te passen via de website. Vanaf begin oktober worden de bardiensten vanaf maart 2017 t/m juni 2017 in BAS ingevoerd. Dit zal via de mail gecommuniceerd worden.

Het kan voorkomen dat er op sommige speeldagen (dit geldt met name voor de zondagcompetitie) er geen of minder wedstrijden gepland staan. De barcommissie behoudt zich het recht voor om deze dienst(en) te annuleren. Je wordt hierover per mail op de hoogte gebracht. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het inplannen op een andere datum en/of tijdstip.

In tegenstelling tot de voorgaande seizoenen is er nu op de woensdagmiddag van 15.15 – 18.00 uur een volledige bardienst aanwezig.

In het spoorboekje van HCW is te lezen hoeveel bardiensten je moet draaien. Je kunt deze vinden als je bent ingelogd op de website onder de button ‘Club’ en dan doorklikken naar ‘Documenten’. Alleen coaches en ouders van Benjamini’s hebben vrijstellingen van bardiensten.

Mocht het niet duidelijk zijn, vraag het ons dan. Het seizoen staat al snel voor de deur. We vragen jullie dan ook om ervoor te zorgen dat zeker de eerste weken snel gevuld worden. Met het huidige aantal leden is de barplanning in te vullen en we vragen eenieder dan ook zijn/haar verantwoordelijkheid hierin te nemen.Het kost de barcommissie en andere (bar) vrijwilligers veel extra inspanning om de bar toch voldoende draaiend te krijgen.

Zoals ook in het spoorboekje van HCW is aangegeven, kan het bestuur je toestemming geven dat je je bardiensten kunt afkopen. Dit zal echter bij hoge uitzondering worden toegestaan. Meen je hiervoor in aanmerking te komen, meld het ons dan, mét motivatie van je verzoek. Wij leggen de verzoeken dan voor aan het bestuur.

Op naar een mooi sportseizoen.

Namens de barcommissie,

Arthur Morée