Hooftman Jubileum Toernooi voor C&D teams

23-8 Nieuws

Hockeyclub Waddinxveen organiseert zaterdag 22 oktober het Hooftman Jubileum Toernooi. In nauwe samenwerking met Volvo Hooftman zetten we van 10 uur tot 16uur een spetterend toernooi neer voor C & D teams. Naast onze eigen ploegen is er deze dag ook ruimte voor 8 andere hockey-elftallen die tijdens de herfstvakantie in beweging willen blijven.

Voor alle deelnemers begint deze sportieve dag om 10.00 uur en eindigt deze rond16.00 uur. De jongens- & meidenteams strijden in 2 verschillende poules om een mooie prijs. Daarnaast zijn er langs de lijnen allerlei leuke & sportieve spellen waarmee ook bonuspunten kunnen worden gescoord. Als onze planning goed loopt strijden de jongensteams alleen buiten het veld tegen de meidenteams.

De kosten voor deelname aan het Hooftman Jubileum Toernooi bedraagt € 130 per team. Elke ploeg zorgt deze dag zelf voor een scheidsrechter mee, maar voor € 15kun je deze fluitbeurten ook afkopen!

Voor elk team staat er deze dag een goed gevulde lunch tas klaar om tussendoor weer op krachten te komen. Daarnaast is er 3 x drinken, een schaal met broodjes knakworst & 1 rondje popcorn voor het hele team. Maar het Hooftman Jubileum Toernooi is vooral een gezellig, goed georganiseerd hockeytoernooi waarmee we de vrije weekenden na de voorcompetitie hopen te vullen.

Wij gaan ervan uit dat al onze eigen HCW C & D elftallen meedoen aan dit toernooi.Daarnaast is er een beperkt aantal plaatsen vrij voor andere teams uit de regio. Pols daarom zo snel mogelijk je ploeg of ze deze dag ook naar Waddinxveen willen afreizen. Laat voor zaterdag 17 september 2016 weten of we op jullie komst kunnen rekenen. Ploegen die tijdens de herfstvakantie zelf geen compleet team op de been krijgen, mogen ( in goed overleg ) worden samengevoegd of worden aangevuld met spelers uit andere elftallen.

Mail de aanmelding van jouw team naar [email protected].nl
Mocht je direct al een kleur of shirt willen claimen kan dat bij de aanmelding
. Via www.hcwaddinxveen.nl of www.facebook.com/hockeyclubwaddinxveen houden we jullie op de hoogte van laatste nieuwtjes rond het Hooftman Jubileum Toernooi. We hopen dat het Hooftman Jubileum Toernooi een sportief succes zal worden.

Met vriendelijke groet,HCW toernooicommissie Hockeyclub Waddinxveen Sniepweg 13 c Waddinxveen