Wie wil zijn naam nu niet op een barkruk van HCW..??!!

25-2 Nieuws
Het zal jullie niet ontgaan zijn maar sinds enkele weken wordt de bar in ons clubhuis opgesierd door prachtige messing naambordjes van een aantal echte “kroegtijgers”.

Er is zelfs een heuse scheepsbel door Dé MKB Taxateur gesponsord. (Notoire drankorgels kunnen dus het ene na het andere rondje bestellen).

 

Inmiddels hebben wij al veel verzoeken gekregen om extra bordjes te plaatsen en dit verzoek willen wij maar al te graag honoreren. Alleen gaan wij nu een nieuwe ludieke actie starten. Wij gaan de barkrukken in onze onvolprezen kantine voorzien van messing naambordjes. Deze bordjes worden ovaal van vorm (is wat minder pijnlijk aan de blote benen dan vierkante bordjes) en kunnen wederom worden voorzien van het fraaiste proza, spreuken, advertenties, namen, aliassen enz. enz.

 

Inmiddels zijn er al 10 krukken verkocht, maar we hebben gelukkig nog genoeg krukken over om van bordjes te voorzien. Echter ………….. “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” (mooie tekst voor op een bordje, niet?)

 

De bordjes komen er ongeveer zo uit te zien en gaan € 30,00 kosten. Dit is een éénmalig bedrag. Je hoeft dus niet ieder jaar opnieuw te betalen. Je kunt ook een bedrijfsbordje bestellen met een reclametekst erop. De kosten zijn dan € 50,00.

 

Voor alle duidelijkheid: de kruk wordt geen eigendom van de bord-eigenaar en een barkruk kan ook niet “geclaimd” worden.

Het is een ludieke actie ten goede van de club, die met de opbrengst weer mooie dingen voor de leden kan verwezenlijken.

 

Enne ……. wie wil zijn naam of tekst nou niet op een echte HCW-BARKRUK ???

 

Mocht je interesse hebben stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Hij kan je vertellen wat de afmetingen worden van de bordjes, de hoeveelheid tekst die verwerkt kan worden en eventueel andere vragen beantwoorden.

 

In dit lustrumjaar toch weer een prachtige kans om je HCW-hart te laten spreken en je naam te laten vereeuwigen in ons clubhuis.