Olieballentoernooi

31-10 Nieuws

Beste Hockeyliefhebbers,

Dinsdagmiddag 27 december 2016 is weer zover. Voor onze C & D teams organiseren we het Sport 2000 Olieballentoernooi. Van 12.00 uur tot 16.30 uur spelen deze teams onderling korte zaalhockey wedstrijden in de Plataan, Snijdelwijklaan 2, in Boskoop !

Na een gezamenlijke opening starten we om 12.00 uur direct met wedstrijden op een groot veld. Voor de ploegen die even rust krijgen is er 2 x limonade en een oliebol om op kracht te komen. Voor andere versnaperingen voor spelers én de supporters is deze dag de kantine van de Plataan geopend. Pinnen is helaas niet mogelijk dus neem a.u.b. cash mee.

Ploegen die tijdens de kerstvakantie geen compleet team op de been krijgen, mogen worden aangevuld met spelers uit andere elftallen. Laat zo snel mogelijk weten of we op jullie team kunnen rekenen of dat we toch externe teams moeten benaderen voor deze dag. De coaches hoeven pas op de dag zelf het verschuldigde bedrag aan de wedstrijdtafel te voldoen. Je hoeft vooraf niet het definitieve aantal deelnemers te melden.

De kosten voor dit toernooi zijn € 10 per deelnemer en zal op de dag zelf betaald moeten worden door de coach. Ook gaan we ervan uit dat iedere ploeg 2 volwassen begeleiders bij zich heeft. We zijn deze dag zelf druk met organisatie & kennen ook niet alle spelers bij naam.

Via[email protected] horen we graag zo spoedig mogelijk van jullie coach / teammanager of jullie meedoen & wie we deze dag als aanspreekpunt mogen noteren. Je kunt met je team vooraf al een kleur of een outfit claimen. Het Sport2000 Olieballentoernooi belooft een sportief feestje te worden !

Met sportieve groet

DE HCW TOERNOOICOMMISSIE

Roderick, Irene, Frank, Paulien, Jeffrey, Jitske, Kas, Nicole, Max & Nikki